Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Penzion je luxusně zařízený s větším pozemkem na klidném místě letoviska Hořičky. Poutní a výletní místo na vrchu s kostelem sv. Ducha a úchvatnými pohledy do okolí, které je jako stvořené na relaxaci, houbaření, rybaření, sport a turistiku. Areál je vybaven samostatnými luxusně zařízenými apartmány 4+kk a studii 1+kk. Nekuřácké interiéry, ...

Cukrářství. Cukrářská výroba na objednávku: - zákusků, mini zákusky - dortů, dorty svatební, narozeninové, dětské, výroční. Cukrárna. Prodej: - zákusky, poháry, zmrzlina.

Zakázková ruční výroba: - glycerinová mýdla. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - designových glycerinových mýdel: - květinové motivy - dětská mýdla - znamení zvěrokruhu - srdíčka - ornamenty - andílci a víly - motýlci - mýdla do šatníku - svatební mýdla.

Opravy - hudební nástroje Prodej - hudební nástroje

Prodej - osobní, dodávkové, nákladní a motocyklové pneumatiky Autoservis Pneuservis - demontáž, montáž a vyvažování pneumatik - opravy a renovace disků

Ekologické práce Pořádá - chovatelské kroužky pro děti Pořádá - výchovně vzdělávací programy Přírodovědné centrum - expozice - exotičtí živočichové Prodej - odchovaná zvířata - krmný hmyz

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - balzamované květiny, nabalzamované živé květiny : - vázané kytice, hrnkově květiny, jednotlivé květy, listoví - fascinátory - elegantní ozdoby do vlasů v provedení čelenky nebo klipu.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - ručně vyráběné panenky Petitcollin - oblečení pro panenky - lýkové košíky pro panenky.

Autobazar. Prodej, bazar: -aut, auta -zprostředkování prodeje -výkup za hotové, leasing a zpětný leasing -prodej -tuningové doplňky, nové pneumatiky, motorové oleje -zajištění tuningu, lakýrnické peáce, seřízení světel a geometrie -čištění interiérů -renovace vnitřních a venkovních plastů, leštění a broušení ...

Specializovaný internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - vše pro sport, zábavu, hobby a volný čas. - kulečníky, stolní fotbálek, šipky a terče, šachy a hlavolamy, stolní tenis, venkovní hry, létající draci, hračky a stavebnice.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní kosmetika na bázi aromaterapie, rostlinných a éterických olejů, Bio kosmetiky a CPK - masážní oleje - amulety, talismany - textil - šátky, šály, přehozy - polodrahokamy - bižuterie - sošky - přehozy - svíčky, svícny - svítidla, lampy - vonné tyčky, františky - ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - pyrotechnika: - ohňostroje, petardy, dělobuchy, fontány, vulkány, rakety, římské svíce, prskavky, dětská pyrotechnika. Služby. - realizace ohňostrojů.

Specializovaný maloobchod, prodej: - výrobky od renomovaných výrobců oděvů, obuvi a doplňků pro myslivost a lesnictví - oblečení, obuv a doplňky pro myslivce a lesníky.

Maloobchodní prodej: - dárkového zboží, dárky - dekorační zboží, bytové dekorace.

Maloobchod, prodej: - smíšeného zboží: - potraviny - pečivo, uzeniny, ovoce a zelenina - drogerie. Nabídka ubytování pro 8 osob. Možnost pronájmu nebytových prostor.

Kavárna. Možnost rezervace míst v Café CHEErS. Cateringové služby: - zajištění sýrového cateringu - objednávky sýrových balíčků. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - zaměření na kvalitní holandské sýry - francouzské, italské, švýcarské a slovenské sýry - výběrová zahraniční i tuzemská vína - delikatesy - olivové ...

Maloobchodní prodejna: - smíšeného zboží: - potraviny - pečivo, uzeniny, ovoce a zelenina, mléčné výrobky - nápoje -drogerie.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - dřevěné hračky pro nejmenší: - chrastítka, kroužky, klipy na dudlík i kočárek, závěsné kolotoče, tahací hračky, puzzle, vkládačky, kostky a kubusy, navlékací a prošívací hračky, stavebnice - pro děvčata: - postýlky, kolébky, domečky, šperkovnice, korálky, nádobíčko - pro ...

Nabízíme dřevěné hračky pro děti od českého výrobce. Do naší nabídky patří vláčky, nákladní auta, stavební stroje, traktory či závodní auta. Dále nabízíme hračky na kolečkách, pyramidy, didaktické hračky, společenské hry, hračky pro nejmenší a dekorace.

Malování japonským tetováním hena Masérské služby: - masáže - reflexní, regenerační, sportovní, thajské, lymfatické - Preussova masáž - Dornova metoda - baňkování. Prodej: - orientálního textilu - bižuterie.

Služby: - hloubkové analýzy pleti pomocí speciálního přístroje S.A.M. - kosmetické poradenství. Prodej: - kosmetické přípravky, kosmetika.