Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej dřevěných, slunečnicových a agro pelet, dřevěných briket, RUF briket, obalové materiály z LDPE aHDPE folie. Prodej palet. Export a import, zprostředkování prodeje v rámci EU. Stavební činnost, zednictví, izolace spodních staveb a plochých střech.

Prodej : - značkové dámské oblečení - Denny Rose - italská móda - Desigual - španělská móda

Zlatnické služby. Zlatnictví. Rybářské potřeby.

Velkoobchod suchými plody: - kvalitní sušené ovoce - suché plody - semena - dražované ovoce a ořechy.

Prodej - akvarijní ryby - akvarijní doplňky

Prodej - hračky Prodej - kojenecké zboží

Prodej - masné a uzenářské výrobky

Prodej - pneumatiky osobní, dodávkové, pro motocykly a čtyřkolky Diagnostika autoklimatizací + recyklace chladiva Příprava na sezonu a na zazimování motocyklů - výměny provozních náplní, oleje a filtrů - výměna svíček - seřízení světel - příprava na STK Výměny provozních náplní, olejů a filtrů - ...

Prodej - potravinové doplňky z hlívy ústřičné a bylin Výroba - potravinové doplňky z hlívy ústřičné a bylin Irisdiagnostika - konzultace v oblasti zdraví, životní styl, biorytmus, strava, pitný režim

Činnost: - návrhy zahrad a poradenství - realizace a údržba zahrad - terénní úpravy - zemní práce včetně inženýrských sítí - dětské (krtečkovy) montérky.

Ruční výroba: - skleněné vánoční ozdoby - dárkové předměty - velikonoční ozdoby

Výroba: - dětská šidítka (dudlíky), kousátka, chrastítka, kojenecké hračky - plasty pro domácnnost - kolíčky, pouzdra na mýdlo, zubní kartáčky - plastové kelímky s víčkem Všechny výrobky jsou atestované a schválené ITC Zlín a SZU Praha. Autodoprava osobní. Restaurace.

Soustružení dřeva zakázková výroba Prodej - dřevěné hračky Výroba - dřevěné hračky

Prodej: - kompozitová házedla - modely letadel Výroba - kompozitová házedla - moely letadel

Dodávka, servis - průmyslové myčky dílenské, vakuové, ultrazvukové - náhradní díly - ekologické mycí prostředky

PNEUSERVIS: Prodej a montáž pneumatik. Výměna, přezutí, vyvážení, opravy pneu. Všechny rozměry Zimní, letní, celoroční pneumatiky Osobní, nákladní, dodávkové, motocyklové pneumatiky Prodej E-shop pneumatik LEVNEPNEU - ONLINE od firem: - Barum - Continental - Michelin - Good Year - Semperit - Matador - Kleber - Pirelli - ...

Zemědělská rodinná ekofarma v CHKO Broumovsko, v obci Vernéřovice okolí Broumovských a Teplicko – Adršpašských skal s vlastní porážkou a bourárnou skotu a malých přežvýkavů, kterou máme registrovanou a certifikovanou jako bio. Od roku 2001 s rozlohou 360 ha pozemků pastvin 220-ti hlavé stádo skotu, několik oveček a 4 koníci. Na farmě ...

Maloobchod, prodej, eshop: - elektrické ruční nářadí. - ruční nářadí - spojovací materiál Půjčovna: - nářadí zn. BOSCH, NAREX.

Autorizovaný prodej: - zahradní, lesní, farmářská a profi technika. Prodej možný i na splátky. Záruční i pozáruční servis. Bazar.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej. Zadání, návrh, vývoj: - výseky - výlisky - přířezy - tvarovky - vrstvení - laminace - antistatická - konduktivní - samolepící - nehořlavá úprava. Technické pěny a plasty.