Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: - kojenecké zboží - kočárky - těhotenská móda - autosedačky - hračky - dětská drogerie - bavlněné pleny. Prodejna: - Hradec Králové, Eduarda Beneše 1526, - tel.: 495265713.

Prodej, maloobchod, poradenství: - tapety papírové, vinylové, samolepící, natíratelné - ubrusovina - dětské doplňky - lepidla, štětce.

Výroba, prodej: - keramika čajové, kávové, moka, pivní i vínové soupravy, vázy, hrnky.

Výroba: -bavlněné ručníky -bavlněné útěrky -tištěné utěrky. Zboží dodáváme převážně do velkoobchodů s textilem, do zdravotnictví a lázní, kadeřnictví, restaurací, velkoobchodů s pracovními oděvy a obchodů s textilem. Ve firmě maloobchodní prodejna.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - modelářské potřeby - elektronické součástky - plastikové modely aut, bojové techniky, letadel, lodí - RC modely

Vlnapro - výkup: - ovčí vlna. Prodej: - výrobky z ovčí vlny - přikrývky, podušky, polštáře, plyšové soupravy merino, dětské soupravy, - vlněná příze, ponožky, fusaky Čistění: - peří. Šití: - péřové deky - spací pytle - polštáře, pokrývky. Odběr: - ovčí vlna MERINO.

Pneuservis. Opravy, prodej, montáž: - výfuků. Autodílna. Zásilkový obchod a velkoobchod: - pneumatiky na osobní vozy - dodávkové i nákladní vozy - hotové protektory na osobní a dodávkové vozy a off-road (terénní) - disky z lehkých slitin (hliníkové) Ronal, pneuservis, - opravy pneumatik. Prodej a opravy výfuků.

Výroba šperků, oprava šperků, oprava řetízků, snubní prsteny, prsteny, náhrdelníky, přívěsky. Fasování kamenů. Filigrán. Ruční práce. Tvorba návrhu šperků.

Velkoobchod: - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické potřeby.

Výroba: - koženkové kasírky. Vývoj a výroba: - pouzdra.

Maloobchod, prodej: - repliky zbraní - dárkové předměty.

Výroba, prodej: - moderní oblečení pro ordinace, nemocnice, laboratoře a lékárny - moderní střihy a velký výběr barev - směsový materiál: 65% PES - 35% bavlna - světová jednička ve zdravotnictví - záruka stálobarevnosti, nemačkavosti a jakosti - materiály sanforizovány, mercerovány a broušeny - činí oblečení jemnější, měkčí a ...

Autoservis, autoklempířství: - servis karosérie na rovnací stolici (rámu) - nástřik spodky a dutiny - svařování poškozené plasty - drobné mechanické opravy - lakování - obnova zašlých laků - opravy všech typů automobilů a vozidel - odtahovací služba Montáž: - autoskla - střešní okna - autoalarmy Pneuservis. Prodej a ...

Kosmetika: - celkové ošetření pleti kvalitní značkovou kosmetikou - barvení řas a obočí, úprava obočí - mikromasáž očního okolí - masáže dekoltu, krku a obličeje - bezeslunný opalovací systém - trvalá na řasy - líčení (pro všechny příležitosti) - depilace voskem - pedikúra, masáže a zábaly nohou, lakování nehtů - ...

KERAMIS - obchod s keramikou Výroba, maloobchod, prodej: -keramika: -vázy, hrníčky, talířky, mísy, misky, džbány, svícny, kuchyňské servisy -dekorativní keramické doplňky -lampy (svítilny) -pro interiér i exteriér -bytové i nebytové prostory -další drobné bytové doplňky Firma je schopna přizpůsobit sortiment keramiky ...

Prodej, dodávka: - nerezový program - armatury pro potravinářský průmysl - hutní materiál - spojovací materiál - gumové hadice pro potravinářský a kosmetický průmysl - pryžové hadice chemické.

Výroba pleteného oblečení Provozovna: Smetanova 2813, 544 01, Dvůr Králové nad Labem

Prodej - velkoobchod: - stroje, nářadí. Zahrada.

Velkoobchod, prodej: - kancelářské potřeby - papír: - xerografický, plotrový - tabelační, faxový - obálky - etikety i samolepicí - pořadače a rychlovazače. Velkoobchod, prodej nábytek: - kancelářský nábytek - ergonomické kancelářské židle a křesla - počítačový nábytek - realizace kanceláře na klíč. Výpočetní a ...

Prodej, výroba: - broušené sklo - keramika - obrazy - květiny.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.