Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
BW-Keramika Výroba, prodej: - keramika - bytové doplňky pro interiér i exteriér - svítidla, lustry, lampy (lampičky) - podnože (stojany) keramické - svítidla textilní (bavlna, hedvábí, korek, rattan) - originální design, vše certifikováno. Prodej: - dovozová a tuzemská bižuterie - kožené i textilní oděvní doplňky.

Velkoobchod: - tabák. Prodej: - noviny - cigarety - CD, MC. Služby: - výroba razítek. - kopírování. Restaurace. Pozemní stavitelství.

Velkoobchod, maloobchod: - drogerie. Sklad: - Jičín, Soudná 12, tel.: 493522895.

Průmyslové zboží U Herzána Prodej i na splátky: - kuchyňské elektrospotřebiče - pračky - dětská jízdní kola - veškerá chladicí technika-ledničky, mrazničky - šicí stroje - průmyslové zboží - náhradní díly na jízdní kola a šicí stroje. Servis, oprava: - šicí stroje - jízdní kola. Zajištění: - prodej i ...

Výhradní zastoupení pro ČR: -TREZETA: -boty pro horolezectví, turistiku a volný čas -NORTH CAPE: -oblečení do přírody -REITER TRAVELLUNCH-LIGHTWEIGHT FOOD: -sušená strava. Zastupujeme na českém trhu firmy které se zabývají výrobou oblečení a vybavení do přírody. Jedná se o oblečení North Cape -Skotsko, boty Trezeta - ...

Prodej: - bižuterie - hračky. Maloobchod s elektrospotřebiči a elektronikou převážně pro domácnost.

Pěstování a prodej: - žampiony - ovoce - zelenina Dovážíme převážně z Polska a tuzemska. Dodáváme malo i velkoodběratelům.

Prodej: - maso - uzeniny - drůběž

Obchod s potravinami TOMAN. Prodej, maloobchod: -potraviny. Další prodejna: - Úpice, Regnerova 662, tel.:499882616.

Výroba: - elektrické sušáky do koupelen. - sprchové zástěny - závěsné řetízky na květináče

Zemědělské stroje a zařízení Hrot - zabýváme se výrobou a servisem strojů pro sadaře - vyrábíme hydraulické hadice i na počkání - prodáváme zemědělské a lesnické stroje - zajišťujeme záruční i pozáruční servis strojů - provádíme zámečnické práce

Knihařství. Práce: -vazby knih, kronik. -vazby diplomových prací. -výroba ozdobných desek. -kazety, pouzdra na knihy. -rámování, lemování obrazů.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - okna - dveře vchodové, interiérové včetně obložkových zárubní - schodiště - pergoly, zahradní nábytek - obklady - tesařské práce - přepravní palety - dřevěné obaly.

SYMAN Restaurační a hotelová vybavenost: -široký sortiment výrobků pro vybavení Vaší restaurace či hotelu. Cestovní ruch: nevíte kam na dovolenou, a nebo víte a nemáte čas si sami vše vyřizovat a zajišťovat? Uděláme to za Vás my! Ekonomické služby: -ekonomické, účetní, daňové a organizační poradenství fyzickým i právnickým osobám.

Kancelářské potřeby a papírnictví Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Prodej: - sklo - porcelán - keramika - nádobí - dárkové předměty

Maloobchod, prodej, obchodní firma. - textil a galanterie

Výroba: - pletené a plátěné šňůry a provazy - tažná autolana - motouzy - prádelní šňůry - švihadla - provazové žebříky - houpací sítě - dětská šplhací lana - zemědělské provazy - zakázková práce.

Výroba: -řezivo - jehličnatý sortiment -netypizované palety - dle požadavků zákazníka -přepravní palety -hoblované šindele -stavební dřevo.

Výroba trvanlivých pekárenských výrobků. Výroba hořických trubiček, královských trubiček a výroba oplatkových trojhránků, spékaných oplatek, sušenek a širokého sortimentu celozrnných a dia výrobků.

Práce: -leptání skla. Návrh, výroba: -zdobených skel.