Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Distribuce a prodej značkového prádla a spodního prádla. Kalhotky, slipy, noční košile, košile. Široký výběr podle aktuální nabídky vzorů a střihů.

Zabýváme se: - obchodem s krmivy a chovatelskými potřebami nejen pro psy a kočky

Výroba, prodej: - bytový textil - tkané oděvní textílie.

Prodej, eshop: - tuning autodíly, autodoplňky. - autodráhy zn. Carrera - RC modely - dětské autosedačky. Zábradlí - prodej, montáž - stavebnicové - nerezové

Výroba lahůdek: - saláty - rybí lahůdky - ostatní lahůdky (utopenci, ruská vejce, šunkové závitky) Rozvoz a servis. Vlastní servis doplňování a výměny zboží. Odběry nejsou podmíněny množstvím odebraných výrobků. Objednávky ambulatně, na daňový doklad i na fakturu.

Starožitnosti: Výkup a prodej starožitností v Náchodě: - obrazy, nábytek, hodiny, sklo, porcelán…….

Ochranné pomůcky - pracovní obuv - pracovní oděvy - ochrana sluchu - pracovní rukavice - ochranné přilby a čepice - bezpečnostní postroje

Prodej, servis: - pneumatiky - MICHELIN, KLÉBER, KORMORAN, BFGoodrich - ruční mytí a čištění vozidel - ocelových a alu disků. Oprava a údržba motorových vozidel. Obchod s díly a příslušenstvím pro motorová vozidla (kromě motocyklů).

Výroba: -proplétané šňůry oděvní a technické -proplétaná lana -štípač třísek -vodítka na psy* -provazové žebříky -knoty.

Velkoobchod: -hračky -sport -hry -stavebnice Prodejna: -Jičín, Dělnická 116.

Činnost: - výroba reklamních, dárkových a užitkových předmětů ze skla a keramiky - dekorace skla, keramiky, porcelánu

Výroba, prodej, maloobchod: - potravinářské výrobky - obalová technika

Textilní výroba: - pracovní stany - prodejní stánky - zakrývací plachty, na lodě, závěsy, opony - autoplachty shrnovací, rolovací - 100 % ba - rukávce pro betonárky, obalovny - tašky a obaly na hudební nástroje, geodetické pomůcky - brašny na kola - atypické tašky a obaly

Výroba, velkoobchod, prodej: - citrusový pektin ze sušených citrusových výlisků - různé druhy vysoko esterifikovaných pektinů - pro použití při výrobě kysaných mléčných nápojů, jogurtů, ovocných pomazánek, pekařských náplní, nealko nápoje, cukrovinky. Čistírna odpadních vod (ČOV): - tel.: 495421003.

Výroba: - ozdobná a užitková keramika - květináče - hrníčky - vázy a další - pro restaurace vybavení na míru

V našem obchodě a našich webových stránkách Vám chceme nabídnou široký sortiment : - starožitnosti - bytové doplňky - kuriozity V příjemném prostředí a s úsměvem Vás rádi obsloužíme. S námi si můžete doplnit interiéry ve svých domovech, chatách, chalupách i reprezentačních sídlech o vkusné maličkosti a kvalitní solitéry. Poradenství a ...

Tiskárna: - tiskopisy - brožury - vizitky - plakáty A6-A2 - výroba razítek - klasická vazba knih polokůže, kůže - opravu starých tisků. Papírnictví: - maloobchodní a velkoobchodní prodej papírenského a kancelářského zboží.

Český výrobce spodního prádla - dámské spodní prádlo - komplety - doplňky - sportovní oblečení

VELKÝ VÝBĚR ELEKTROSPOTŘEBIČŮ NAJDETE NA STRÁNKÁCH: www.bazarcentrum.cz DENNĚ PŘES 300 KUSŮ ZBOŽÍ: Pračky. Myčky. Sporáky volně stojící i vestavné. Sklokeramické desky. Trouby. Sušičky. Lednice. Mrazáky. Prosklené chladnice, mrazáky, vitríny. Mikrovlnky. TV. Audio. Video. PC. Vysavače VORWERK. Nábytek a jiné. Každodenní prodej na tel.: 777 ...

Pekařství. Výroba pekárenských výrobků - bílé pečivo

Výroba železničních modelů a příslušenství - osobní, služební vozy - výsypné vozy - nádobové vozy - kryté a otevřené vozy - soupravy, malosérie - doplňky

Výroba: - bonsajové misky - keramické miniatury - užitková keramika.

Bytový textil: - záclony - dekorační látky - garnýže - záclonové tyče -kolejnice - římské rolety - rolety - ložní prádlo - deky, přikrývky - přehozy - hotelový textil. Služby: - návrhy - šití - montáž garnyží - instalace dekorací.

Dovoz pracovních oděvů firmy ZEMPLÍN-VPO Velkoobchod, import (dovoz), prodej: - pracovní oděvy od firmy Zemplín-VPO - zajištění potisku i vyšití motivů dle přání zákazníka - veškerý sortiment na objednávku do 3 týdnů - doprava až k zákazníkovi zajištěna.