Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, prodej: - lité svíce - liturgické svíce - dekorativní svíce, svíčky Vzorková prodejna: Kostelní ulice 65 Žamberk tel.: 736 760 769

Velkoobchod, maloobchod: - prodej klasické obuvi a bot STEEL. E-shop.

Prodej, maloobchod: -motocykly -skútry -příslušenství Pneuservis: -prodej pneu.

Distribuce, prodej: -pivo, alkoholické nápoje -značky Plzeňský Prazdroj

Módní a trendy německá dámská značková móda - novinka na internetu: - vyniká svými velmi příjemnými a kvalitními materiály a skvělými cenami pro Vás - mezinárodní úspěšná módní značka - Madonna - e-shop. Nabízíme aktuální trendy za rozumné ceny: - topy / tuniky - halenky / košile - trička / trika - bolérka - mikiny - svetry ...

Činnost: - Bezpečnostní systém proti pádu osob z výšek - výroba plachet (autoplachty) - střešní povlakové krytiny - izolace spodních částí staveb - sklolaminátové konstrukce.

Internetový obchod se zaměřením na prodej - nábytek z masivu - matrace - rošty - ratanový nábytek - hračky - stavebnice - sportovní potřeby, fitness - krbová kamna - zboží pro dům, byt a zahradu.

On-line Fashion Outlet obchod Dámský outlet: - Dámské mikiny - Dámská trika s dlouhými rukávy - Dámská trika s krátkými rukávy - Dámské halenky - Dámské topy - Dámské šaty - Dámské svetry - Dámské bundy - Dámské vesty - Dámská saka - Dámské kalhoty Pánský outlet: - Pánské kabaty - Pánská trika s dlouhými rukávy - ...

DÍTĚ SPEDITION s.r.o. Autodoprava, doprava: -mezinárodní kamionová -spedice a celní agentura -dispečink. DÍTĚ LOGISTIC s.r.o. tel.: 491401450 -opravy motorových vozidel -autorizovaný distributor olejů a maziv TEXACO Velkoobchod, maloobchod: -pneumatiky Oprava, montáž: -přídavných topení do vozidel EBERSPÄCHER.

Hodinářství. Opravy a prodej hodin, hodinek a klenotů.

Výroba, prodej, sití, dodávka: -kožené oděvy -kožená konfekce.

Brašnářství. Prodej: -dámské, pánské kabelky, etuí, aktovky opasky -kožené montérské brašny -pracovní kožené opasky.

Velkoobchod s dětskými autosedačkami, kočárky a dalším zbožím pro děti. Prodej: - kočárky - kojenecké potřeby - dětský textil.

Výroba: -chovatelské potřeby pro kočky -odpočívadla, drápadla, škrabadla, pelíšky, domečky... Provozovna: Kocbeře 132 Kocbeře (6 km od Dvora Králové).

Služby: - činění kůží, kožešin - preparace lovecké zvěře

Činnost: - opravy poškozených knih, kronik a brožur - vazby časopisů, novin a různých tiskopisů - vazby a tisk diplomových prací - provádíme kroužkovou vazbu - provádíme laminaci - vyrábíme pasparty - vyrábíme štočky na zlacení - rámujeme obrazy

Malooobchod, velkoobchod, prodej: - alkoholické i nealkoholické nápoje

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dopravní zrcadla -interiérová zrcadla