Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej a opravy - šperky a klenoty ze zlata a stříbra - hodinky FESTINA, CASIO, QQ, SCREAM, BENTIME

Půjčovna - svatební šaty - společenské dámské šaty pro družičky - svatební doplňky

Dodáváme kamerové systémy pro manipulační a dopravní techniku, chemické čistící prostředky, úklidovou techniku.

Zpracování: -kůže -kožešiny. Výroba: -kožešinová konfekce -kožešinové polotovary.

Pneuservis Hradec Králové pro leasingové společnosti Leaseplan, Arval, ČSOB, ALD, Business lease, Credium, ŠkoFIN, VB Leasing, FedEx, BAWAG, Hertz lease. Dále prodáváme Autobaterie Banner, disky ALCAR - AEZ, DOTZ, ENZO, DEZENT. Velkoobchod s pneu.

Dodávka - drátované šperky - náhrdelníky - naušnice - prsteny

Velkoobchod - tabákové výrobky - kuřácké potřeby

American-star.cz- Converse : e-shop, oficiální prodejce značky Converse v České a Slovenské republice. Veškeré zboží máme skladem a rozesíláme ihned. E-shop : dětský second hand England zaměřený na dětské použité i nové oblečení z druhé ruky. Dovoz z Anglie . Náš bazar z dětským použitým zbožím, nabízí pouze kvalitní a čisté výrobky. ...

Přírodní produkty: - rakytníkový olej.

Nákup, prodej, restaurovaní: - starožitný nábytek: - skříně, stoly, sedací soupravy, vitríny, komody, knihovny, truhly, kredence, stoly jídelní, noční, psací, židle, křesla, sofa, taburetky, lavice - čalounění - výroba replik.

Výroba čokolády. Prodej čokoládových výrobků.

Nejlevnější stříbrné šperky přímo až k Vám domů. Nabízíme nejnovější a nejžádanější stříbrné špery dovážené pro Vás od těch nejlepších zlatníků. Specializujeme se na stříbrné šperky, ale nabízíme i diamantové prsteny. Jsme internetový obchod s nejlevnějším stříbrným zbožím. Našim cílem je přiblížit špičkové stříbro ke každému z Vás.

Cateringové služby: - svatební hostiny - narozeninové párty - významná výročí - prezentační akce - otevírání nových poboček - uvítací večírky.

Prodej dřevěných, slunečnicových a agro pelet, dřevěných briket, RUF briket, obalové materiály z LDPE aHDPE folie. Prodej palet. Export a import, zprostředkování prodeje v rámci EU. Stavební činnost, zednictví, izolace spodních staveb a plochých střech.

Prodej : - značkové dámské oblečení - Denny Rose - italská móda - Desigual - španělská móda

Prodej - pneumatiky osobní, dodávkové, pro motocykly a čtyřkolky Diagnostika autoklimatizací + recyklace chladiva Příprava na sezonu a na zazimování motocyklů - výměny provozních náplní, oleje a filtrů - výměna svíček - seřízení světel - příprava na STK Výměny provozních náplní, olejů a filtrů - ...

Prodej - potravinové doplňky z hlívy ústřičné a bylin Výroba - potravinové doplňky z hlívy ústřičné a bylin Irisdiagnostika - konzultace v oblasti zdraví, životní styl, biorytmus, strava, pitný režim

Činnost: - návrhy zahrad a poradenství - realizace a údržba zahrad - terénní úpravy - zemní práce včetně inženýrských sítí - dětské (krtečkovy) montérky.

Výroba: - dětská šidítka (dudlíky), kousátka, chrastítka, kojenecké hračky - plasty pro domácnnost - kolíčky, pouzdra na mýdlo, zubní kartáčky - plastové kelímky s víčkem Všechny výrobky jsou atestované a schválené ITC Zlín a SZU Praha. Autodoprava osobní. Restaurace.

Soustružení dřeva zakázková výroba Prodej - dřevěné hračky Výroba - dřevěné hračky

Prodej: - kompozitová házedla - modely letadel Výroba - kompozitová házedla - moely letadel

Dodávka, servis - průmyslové myčky dílenské, vakuové, ultrazvukové - náhradní díly - ekologické mycí prostředky