Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -přírodní kosmetika RYOR. Prodej, distribuce: -kosmetické přípravky VITASKIN (KRKA Slovinsko). Poskytují služby: -péče o ruce (masáže, masky a zábaly, manikúra, modeláž nehtů).

Maloobchod, prodej: -drogerie -kosmetika.

Výroba, prodej: -cukrovinky -zákusky -dorty i erotické motivy -koláče -vánoční a velikonoční cukroví.

Pomáhám lidem zbavit se zdravotních problémů za pomoci čínské alternativní medicíny a preparátů společnosti TIANSHI.Zabývám se také webdesignem, tvorbou internetových prezentací a internetových obchodů.

Zámečnictví, nástrojářství. Prodej potravin.

Řeznictví, uzenářství. Prodej, maloobchod: - maso, masné výrobky - uzeniny, lahůdky.

Velkoobchod, prodej spojovací materiál: -vruty: -do dřeva a dřevotřísky do sádrokartonu -speciální pro nábytkáře -šrouby: -do plechu -samovývrtné -matice -podložky -hmoždinky.

Prodej, pokládání, vyměření, poradenství, dodání: -koberce, běhouny, linolea PVC* -zhotovení koberce na zakázku -obšívání koberců a běhounů -záclony, dekorační látky-ušití na míru -prošívané přikrývky, matrace, tapety -dřevěné podlahy-nelepený spoj CLICK SYSTEM. Další služby: -prodej na Multiservis -infolinka 800131112.

SKALIČAN, a.s. Česká Skalice. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny -masná jídelna, občerstvení -polévky, hotová jídla -tel.: 495211390.

Pneuservis: -prodej nových pneu, moto, osobní, nákladní, off road, traktorové -nonstop služba: 608959550

Online Hip Hop shop a Skateshop, nabízíme oblečení a doplňky značek DADA, DAKINE, OAKLEY, BILLABONG, ELEMENT, ECKO a další. Dále nabízíme velkoobchodní prodej značky ELAN USA.

Výroba, svařování, prodej, maloobchod, velkoobchod: - plachty na bazény - krycí zimní, letní solární, kašírované -víceleté - duralové konstrukce foliovníků včetně plachet - obalové a izolační folie - plachty pro stavebníky (PE plachty, difuzní folie) Prodej: - veškerý PE materiál - obaly, folie, metráž, přířezy, sáčky, fóliáky - ...

TOMI ATELIER Návrhy a realizace: -originální obaly -dárkové předměty -reklamní předměty z vlnité lepenky, papíru a přírodních materiálů. Široká paleta barev a přírodních materiálů. Perfektní zpracování. Důraz na detail. Nadčasový design, s přihlédnutím k tradicím. Recyklovatelný materiál. Malé i velké série.

Půjčovna: - luxusní dámské svatební šaty, doplňky - šaty do tanečních i pro jiné společenské příležitosti - zahraniční modely - přijatelné ceny. Ubytování Penzion Jitka - pension (penzion) Jitka - cena ubytování:od 300, - Kč na osobu a den - tel.:495263658;732177233 - ubytování v rodinné vile v klidné části Hradce Králové, ...

Evanie Complicité Praha, s.r.o. Půjčovna-svatební šaty. Přední francouzská móda pro svatební den i do společnosti. Půjčovna: -šaty svatební -smoking, oblek -šaty pro družičky -závoje, obuv, rukavice -výzdoba aut -plesové, taneční a společenské šaty. Prodej: -závoje, doplňky -frakové košile, motýlky, šerpy -snubní prsteny ...

Výroba: lůžka, postele, pohovky, válendy, rozkládací pohovky, matrace, kompletní sortiment i zakázková výroba Provoz: -Těchlovice 111 50322 Libčany -tel: 495454160 -mob: 603444732

Instalace, montáž: -dveřní a okenní těsnění

Výroba, prodej: - léčebná kosmetika - bylinné gely - krémy.

Výroba: -různé elektrické propojovací moduly zejména kabelových svazků -kabelové svazky s mikrominiaturními interfejsovými konektory -kabely SCSI II -kabelové svazky s průmyslovými -konektory -rozvětvené kabelové svazky s různými typy konektorů. Prodej: -ochranné hadice -datové a silové kabely -kabelové ...

JINO modelářské potřeby Prodej, internetový prodej, export, inport: - modelářské potřeby - RC modely letadel, vrtulníků - RC soupravy, akumulátory Zastoupení: Robbe modellsport, Futaba, Schweighofer, RCM Pelikan

Prodejna a půjčovna nářadí. Prodej: - profesionální nářadí a nástroje - ruční, elektrické, pneumatické, stavební - DeWalt, Makita, Narex, Protool, Norton - spojovací a kotevní technika, brusiva, stavební chemie.

Výroba, dodávka, dekorace, prodej: -reklamní, dárkové a užitkové předměty -dekorace skla, keramiky, porcelánu -vypalovací obtisky, ruční malba -cejchování skla -autorizace k cejchování nápojového skla oficiálními cejchy Dekorace: -ručně malované sklenice, jubilejní sklenice -skleněné a keramické půllitry -opatřeny ...