Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Péče o zuby: -prodej pomůcek ústní hygieny nejlepší kvality a v co nejširším výběru Zubní kartáčky -mezizubní kartáčky -zubní vlákna, párátka, zubní pasty, ústní vody, aj. Rembrandt bělicí přípravky Péče o rovnátka Péče o třetí zuby Elektrické přístroje PRO STOMATOLOGY Bonbóny a žvýkačky bez cukru Doplňky do ...

Prodej, maloobchod: -květiny i suché -dárkové předměty. Služby: -dárkové, balící.

Ladění, ladiči, oprava, servis: -ladění pian -asistence při koncertech a natáčení -drobné opravy u zákazníka -dílenské opravy a generální opravy -poradenství -nákup a prodej starších pian.

Prodej, maloobchod: -knihy -literatura -knihkupectví.

Salon Daria Půjčovna a prodej: - šaty, roby - kostýmy -obleky -spodní prádlo -bižuterie -různé doplňky

Výhradní distribuce, dodávka, rozvoz, servis pro Východní Čechy: -nádoby na pramenitou vodu CRYSTALIS -pramenitá voda z Pacova -dovoz na pracoviště i domů.

Rodan, s.r.o. Megaveteš Provozujeme zastavárnu, bar, internetovou kavárnu a autopůjčovnu. Půjčky, komise, výkup, odborné ocenění, zastavárna: -zboží z leasingu -mobilní telefony servis, odblokování -servis počítačů -videokamery -fotoaparáty -elektronika TV, DVD, VHS -výpočetní technika -elektrické nářadí ...

Prodej: - spojovacího materiálu a nářadí Milwaukee. -profesionální elektrické ruční nářadí -upevňovací systémy.

Fytona přírodní cesta ke zdraví - český výrobce přírodní kosmetiky a potravních doplňků.

Tiskárna, tisk: -polygrafická výroba, ofsetový tisk. Další služby: -obchodní činnost -vydavatelská činnost -zprostředkování služeb v oblasti: -polygrafie (ofsetový tisk-čtyřbarevný).

GIRLANDA – dekoratérské studio Výroba, úpravy, opravy, prodej -bytový textil, zboží pro bytovou dekoraci -stolní konfekční textilní zboží -textilní galanterie římské, vídeňské, londýnské záclony a rolety Další služby -poradenské služby -aranžerské a návrhářské služby.

Čokodekor Výroba, prodej: -čokoládové cukrovinky (cukrářství) -figurky-bílá i tmavá čokoláda -dekorativní čokoládové figurky, duté ručně zdobené.

Psíček Naše prodejna vznikla teprve před nedávnem, přesto se snažíme poskytnout Vám ty nejlepší služby a doručit Vám ty nejpěknější české dřevěné hračky pro Vaše děti. Nabízíme: -dřevěné hračky především českých výrobců -dřevěné hračky pro kluky -dřevěné hračky pro holky u kterých jsme si jisti kvalitou a zdravotní nezávadností.

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: -sportovní batohy -špičkový materiál-cordura, spony ITW NEXUS, -batohy a ruksaky pro outdoor turistiku, horolezectví, cyklistiku, lyžování -horolezecká a sportovní výstroj.

Maloobchod: -drogerie -školní potřeby.

Solná jeskyně RELAX ze soli z Mrtvého moře. - produkty mrtvého moře - relaxace - kosmetika s minerály z Mrtvého moře

Knihařské práce -pevná vazba diplomové práce(dizertační, habilitační) -vazba doktoranské práce (bakalářské práce) -sbírky zákonů -opravy knih -vazby časopisů

Maloobchod, prodej: -drogerie. Další prodejna: -Jaroměř-Josefov, Tyršova 284, tel.:491815513, 491815519.

V eshopu Swarovski-doplňky prodáváme šperky a bižuterii osazenou krásnými krystaly Swarovski. Vybírat můžete ze stříbrných šperků, šperků z chirurgické oceli či z bižuterní kolekce Swarovski. Vyberte si z našeho sortimentu, naleznete zde náušnice Swarovski, přívěšky a prsteny s krystaly Swarovski. Náušnice jsou nádherná ozdoba, která potěší každou ...

Prodej: -drogistické zboží -jedy, žíraviny a pesticidy -správa a údržba nemovitostí.

Samoobslužná bio prodejna. Prodej, maloobchod: -zdravá výživa.

Pokeria.cz je e-shop, ve kterém seženete vše co je pro správný poker potřeba. Plastové karty jsou základ. Doporučujeme plastové, protože s nimi můžete hrát měsíce a zůstanou téměř jako nové. Žetony na poker jsou dalším krokem. Stůl na poker vybírejte podle rozměrů, počtu hráčů, barvy a hlavně ceny. Nevíte si rady? Poradíme! Těšíme se na Vaši ...

Prodáváme - brašny - pouzdra - batohy - autodoplňky - osvětlení - domácí elektro - zboží pro dům, byt i auto. Vše máme skladem připraveno k odeslání.

Diamantové vrtání a řezání: Hradec Králové, Pardubice - diamantové jádrové vrtání - vrtání železobetonu - vrtání betonu - diamantové řezání - diamantové broušení - upevňovací systémy - obchod a služby ve stavebnictví - diamantové vrtání - řezání betonu - řezání železobetonu - kotvení - kotvení ocelových konstrukcí - ...