Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba: -dámské kabelky -kožené výrobky -peněženky -pánské aktovky -školní aktovky -šité díly pro automobilový průmysl.

Výroba, prodej, šití: -dámské kabelky -kožené výrobky -peněženky -pánské aktovky -školní aktovky -šité díly pro automobilový průmysl. Vývojová dílna, nástrojárna: -Třebechovice p.Orebem, tel.: 495593665. Vývojové pracoviště Třebechovice pod Orebem: -Sněžka v.d. Heldovo náměstí 420 Třebechovice pod Orebem.

Výroba: -dámské kabelky -kožené výrobky -peněženky -pánské aktovky -školní aktovky -šité díly pro automobilový průmysl.

Výroba, dodávka, prodej: - komponenty ze silikonových kaučuků pro aplikace v průmyslu, ekologii a pro speciální použití - silikonová technická pryž lisovaná různé tvarové dílce, lisované desky, dudlíky, šidítka a další - tvarové výlisky - O kroužky, ploché kroužky, manžety, prašnice, rámečky, průchodky, krytky, záslepky, dorazy, pružiny a ...

Pěstování a prodej okrasných rostlin a bylin. Prodej zahradního nářadí. Provozovna e-shopu Plantae.cz Regnerova 493, 542 32 Úpice Provozní doba: 8.00 – 16.00 Telefon: +420 / 491 112 609 E-mail: info@plantae.cz

Výroba: - pánské košile - společenské, klasické, uniformní, profesní, pro volný čas, sportovní - dámské halenky košilového střihu - kravaty - pánská pyžama, dámské noční košile.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyňské linky - jídelní stoly - ložnice - dětské pokoje - patrové postele - koupelnový nábytek - šatní skříně - konferenční stoly, stolky - nábytek z borovicového dřeva - matrace do postele - anatomické polštáře.

Firma Terry móda se již od roku 1996 zabývá dovozem a prodejem metrového textilu. Z původních třech kamenných obchodů je jich dnes v České republice již devět. Látky je možné nakupovat již od 50 cm. Rádi uspokojíme jak drobné, tak i velké zakázky. Pro větší odběry uplatňujeme velkoobchodní ceny.

DOHAJAN.CZ Internetový obchod, maloobchod, prodej: - ložní povlečení - mako satén, mako jersey, satén, flanel, krep, mako - prostěradla - ručníky - noční prádlo - dámské, pánské, dětské - župany - přikrývky, polštáře - matracové chrániče - přehozy, deky - kosmetika - masky na oči na spaní.

Prodej bytového textilu a galanterie

Profesionální otevírání dveří bytů a aut. Výroba klíčů i autoklíčů s imobilizérem. Prodej a oprava šicích strojů a kol. Sjednocení vložky a visacího zámku. Prodej zámkařského zboží a trezorů.

Výroba - cukrářské výrobky - dorty a zákusky i na objednávku Výroba - pekařské výrobky Nákup zboží za účelem dalšího prodeje

Výroba plachet na zakázku - plachty, fólie - plachty krycí, do jezírek, geotextílie pod bazén - plachty PVC, plachty reklamní, plachty pro zemědělství.

Výroba, zpracování a konzervování masa z velkých hospodářských zvířat: - výroba masných výrobků - maloobchod s masem a masnými výrobky.

Prodej výrobků pro ochranu životního prostředí: - čistič a odmašťovač Plus - Alu - tubový popisovač - syntetická maziva Skladování kapalin. - pracovní ochranné rukavice - prací a avivážní prostředky - podlahové rošty GFK. - pracovní rukavice 4131 - výroba a prodej ocelových konstrukcí, strojů - projektová ...

Výroba zámků a kování. Výroba kovových součástek

Prodej: - toaletní papír - ZZ papírové ručníky - kapesníčky - ubrousky - průmyslové utěrky

Prodej - dekorační předměty do zahrady miniatury hradů Výroba - dekorační předměty do zahrady miniatury hradů

Antikvariát: - výkup a prodej knih - výkup a prodej knih - grafika - sběratelské materiály.

Nákup, prodej, výkup: - palety Služby: - zasilatelství - mezinárodní a vnitrostátní doprava

Maloobchod, prodej: - papírnictví - hračky.

Velkoobchod a maloobchod s uhlím

Prodej, maloobchod: -náhradní díly -pneumatiky