Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Velkoobchod, maloobchod, prodej - kompletní sortiment: - pracovní oděvy, včetně bílého a provozního prádla - montérky - pasové, laclové a soupravy - kombinézy, zástěry - truhlářské a kovářské - pláště - vatované kabáty a kalhoty - bundy, vesty, přilby, čepice - pracovní obuv - kotníčkové, polobotky, holinky. Osobní, ochranné ...

Prodej, dodávka: - těsnící materiály - těsnění za výrobní ceny - statická izolační těsnění - pletená těsnění pro čerpadla a ventily - izolační pásky a tkaniny - tepelně izolační desky - bezasbestové deskové materiály - brzdové pásy.

Maloobchod, prodej: - papírnictví - kancelářské potřeby.

Specializovaný maloobchod s látkami.

Veloobchod a prodej: - vín Rozvoz vína až do domu. Naši dodavatelé: - Vinné sklepy Lechovice - Znovín Znojmo - United Brands - Vinné sklepy Valtice - Bohemia Sekt - Vinařství Waldberg Vrbovec - Vinařství U Kapličky - Tanzberg Mikulov - ZD Němčičky - Víno Rakvice - BMC Brno - SŠV Velké Pavlovice - Vinařství Tomáš ...

Nákup, výkup, prodej: - akvarijní ryby.

Výroba, prodej, maloobchod: - cukrářství - dorty, zákusky, cukrovinky.

Textilní družstvo - výroba: - oděvy.

Farma. Výroba, prodej: - potravinářské výrobky.

Prodej: - galanterní zboží.

Maloobchod, prodej: - hračky - sportovní potřeby, textil, oděvy.

Řeznictví - uzenářství. Výroba, porcování, prodej: - maso - uzeniny.

Prodej, maloobchod: - potraviny, smíšené zboží.

Výroba a prodej: - pracovní oděvy a pomůcky.