Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Farma Pod lipou - výroba mléčných výrobků (zákys, tvaroh, mléko, podmáslí). Jezdecký klub, jezdectví - ustájení koní.

Společnost pewag Czech, s.r.o. patří mezi největší výrobce řetězů a jejich komponentů ve světě. Zabýváme se výrobou technických řetězů, sněhových řetězů, řetězů pro lesnické hospodářství, dopravníkových řetězů, produkty Do it yourself či ochranných řetězů. Naše společnost je též dodavatelem systémů pro armády a zásahové jednotky na celém světě. ...

-Správa a údržba nemovitostí -Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Stavební a obalová dřevovýroba: Bedny: - celodřevěné - fytocertifikace Palety: - dřevěné - z jehličnatého i listnatého řeziva - nosnost palet od 50 do 3000 kg. Lešeňové podlážky: - zhotovíme dle ČSN pro běžné trubkové lešení, systém HAKI dle přání zákazníka. Pilařská výroba: - pořez kulatiny do délky 14 metrů a průměru 55 cm - ...

Restaurace. E-shop: - šperky - čaje - dárkové předměty

Firma Obuv-Trendy Bečvářová Vám nabízí:trendy obuv, boty, ručně šité kožené sandály, dámské, pánské a dětské boty, náramky, náhrdelníky dámské kabelky, tašky, dámské a pánské peněženky, Sortiment neustále obnovujeme a doplňujeme. OBUV-TRENDY -nákup krásného, luxusního zboží od známých i méně známých módních návrhářů za dostupné ceny.

Likérka. Výroba: - alkoholické nápoje, lihoviny - konzumního lihu. Výroba, prodej, distribuce: - likéry a lihoviny: - specialita - spišská borovička - vodka, tuzemák, švestka, hruška, mandle, malina, meruňka, griotka, třešeň, jablko, gin, režná, fernet citrus, fernet, pepermintový likér, konzumní líh 80%.

Výroba a prodej ekologických podpalovačů a ručně litých svící.

Prodej vlasové kosmetiky značek Aussie, TRESemmé, Joieda, Mark Hill, Organix, Lee Stafford.

Výroba, prodej: - úklidová a čistící technika - jednokbelíkové a dvojkbelíkové úklidové vozíky - servisní vozíky - mopy a držáky mopů - rohože - úklidová technika na mytí oken - vozíky na sběr a třídění odpadů - vozíky se všeobecným uplatněním ve zdravotnictví - stěrky na podlahu - výrobky z mikrovlákna - drátěný program - ...

Zlatnictví Iveta je obchod v Opočně, které provozuje vlastní eshop na stránkách www.zlatnictviiveta.cz. Zabýváme se prodejem zlatých, stříbrných a ocelových šperků, českých granátů, pánských, dámských a dětských hodinek.

Produkty zdravé výživy - potravinové doplňky. - apiGlukan - apiVitamin - ACEROLA

Internetový obchod, e-shop, prodej dětské obuvi. Dětské sněhule, holínky. Dámské holínky.

Dodávka, prodej: - volnočasové bavlněné kalhoty FISSSHY.

Prodej: -nástroje pro obrábění kovů, plastů a neželezných kovů -nástroje pro vytvoření kompletních technologií ve strojírenství, tj. soustružení, frézování, vrtání, závitování. Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím Zámečnictví, nástrojářství

Maloobchod, prodej: -papír. -kancelářské potřeby.

Naše firma se zabývá zeleninovou a květinovou sadbou. Dále květinami pro Váš balkón, výrobou smutečních věnců a kytic. Tvoříme dušičkovou i adventní vazbu. Prodáváme substráty, hnojiva, postřiky.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Kosmetické studio. Kosmetické služby pro ženy i muže: - ošetření všech typů pletí - líčení - permanentní prodlužování řas - manikúra - peeling. Prodej: - tělová kosmetika - dárkové poukazy.

Činnost: - Vývoj, nasazení a servis software v automatizaci výrobních linek a strojů - programování elektronických čipů na profesionálních zařízeních - poradenská činnost v automatizaci a výrobě

Prodej, e-shop: - krajkářské potřeby - příze bavlněné, lněné, efektní - podvinky - paličky - podušky, stojánky