Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
E-shop: - biopotraviny - ovoce, zelenina - bedýnky - maso

Činnost: - reklamní agentura - tisk - vizitky, létaky - webové stránky - tiskoviny - reklamní předměty

Výroba: -speciální přepravníky a palety -klasické palety -skládací palety

Hostinská činnost -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Stavební izolace - výroba, kompletace, distribuce, prodej: - hydroizolační systém PVC - P, ploché střechy - klempířské výrobky - poplastovaný plech VIPLANYL - pozinkovaný plech do tloušťky 2 mm a šířky 2000 mm - geotextilie JUTA a.s - plastové výrobky - podložky dlažby - držáky hromosvodů - vakuové tvarování plastů - ...

Výroba, prodej - akustická piana - klavíry.

Výroba dámských a pánských oděvů.Výroba stanů, odkládacích sítí do osovních aut. Bývalý závod s.p. Technolen Lomnice n.Popelkou.

Výroba, distribuce - stuhy textilní, saténové, taftové - dárkové balící papíry.

Výroba, prodej, e-shop - kojenecké a dětské oblečení a textil - bytového vybavení.

Výroba, e-shop - tašky, kabelky, taburetky.

Včelařství, včelí farma. Stolařství - výroba dřevěných úlů. E-shop - úly - podstavce a palety pod úly.

Služby - opravna autoskla - oprava autoskel - leštění a renovace autolaku.

Výroba, prodej: -cukru, cukrovar, rafinerie -cukr krupice, krystal, moučka, moka kostky, kostky. Pro průmysl – dodávka autocisternami, velkoobjemové balení. Pro obchodní síť: -balení 1 kg, 5 kg –tašky, 15 kg, hygienické balení 5 gr -Melasa -Řepné granule -Vápenaté kaly -Líh – jemný, technický.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej bazénové chemie chlorové i bezchlorové, bazénového příslušenství, přípravků pro úpravu vody ve vířivkách, přípravků pro úpravu vody v koupacím nebo okrasném jezírku a krmiv pro okrasné jezírkové ryby.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská ...

Výroba broušeného skla. Prodej porcelánu.

Dřevovýroba - dřevěné bedny, palety, obaly, podlášky - stavební řezivo, hranoly, latě - sušení a tepelné ošetření.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků - insolvenční návrh (bankrot) -vyplacení exekucí, dražeb a dluhů -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování ...

Železářství - provozujeme prodej kuchyňského zboží - domácích potřeb - potřeb pro zahrádkáře - tradiční sortiment železářství a spojovací materiál Naše kamenná prodejna má již 100-letou tradici a nově jsme zřídili pro naše zákazníky i e-shop.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - oleje, filtry, maziva - technický benzín. - veškeré druhy filtrů včetně závodních. - výměna technických kapalin - doporučené oleje od výrobce. Oleje a maziva: -TOTAL, PARAMO, MOGUL, ELF, CASTROL, SELENIA, MADIT. Filtry: FILTRON, WIX, MAN.

Výroba a prodej: - kosmetika Chlorella - potravinový doplňek Chlorella Tabs - zelený ječmen