Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Victoria Wine Velkoobchod s vínem - e-shop - vinotéka - prodej vína v oblasti Krkonoš a Podkrkonoší. - distribuce sudových vín

Zpracování: - papír. Výroba: - papírové výrobky.

Prodej a servis: - motorové, elektrické, vyvětvovací pily Stihl - křovinořezy, postřikovače, rozbrušovačky Stihl - jamkovače, plotostřihy Stihl - příslušenství, ochranné pomůcky Stihl - řezné soupravy Stihl - zahradní nářadí Fiskars, Bahco

Prodej: - papírové kotoučky do pokladen, možnost jejich potištění z obou stran papíru podle vlastního požadavku - termoetikety v roli.

Výroba: - úpletové zboží - tepláky - teplákové soupravy - pyžama. Prodej: - úplety - nitě.

Velkoobchod: - tabák. Prodej: - noviny - cigarety - CD, MC. Služby: - výroba razítek. - kopírování. Restaurace. Pozemní stavitelství.

Obchod s potravinami TOMAN. Prodej, maloobchod: -potraviny. Další prodejna: - Úpice, Regnerova 662, tel.:499882616.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - okna - dveře vchodové, interiérové včetně obložkových zárubní - schodiště - pergoly, zahradní nábytek - obklady - tesařské práce - přepravní palety - dřevěné obaly.

SYMAN Restaurační a hotelová vybavenost: -široký sortiment výrobků pro vybavení Vaší restaurace či hotelu. Cestovní ruch: nevíte kam na dovolenou, a nebo víte a nemáte čas si sami vše vyřizovat a zajišťovat? Uděláme to za Vás my! Ekonomické služby: -ekonomické, účetní, daňové a organizační poradenství fyzickým i právnickým osobám.

Prodej: - sklo - porcelán - keramika - nádobí - dárkové předměty

Maloobchod, prodej, obchodní firma. - textil a galanterie

Výroba: -řezivo - jehličnatý sortiment -netypizované palety - dle požadavků zákazníka -přepravní palety -hoblované šindele -stavební dřevo.

Distribuce a prodej značkového prádla a spodního prádla. Kalhotky, slipy, noční košile, košile. Široký výběr podle aktuální nabídky vzorů a střihů.

Prodej, servis: - pneumatiky - MICHELIN, KLÉBER, KORMORAN, BFGoodrich - ruční mytí a čištění vozidel - ocelových a alu disků. Oprava a údržba motorových vozidel. Obchod s díly a příslušenstvím pro motorová vozidla (kromě motocyklů).

Český výrobce spodního prádla - dámské spodní prádlo - komplety - doplňky - sportovní oblečení

Výroba železničních modelů a příslušenství - osobní, služební vozy - výsypné vozy - nádobové vozy - kryté a otevřené vozy - soupravy, malosérie - doplňky

Bytový textil: - záclony - dekorační látky - garnýže - záclonové tyče -kolejnice - římské rolety - rolety - ložní prádlo - deky, přikrývky - přehozy - hotelový textil. Služby: - návrhy - šití - montáž garnyží - instalace dekorací.

Distribuce, prodej: - pivo, - Plzeňský Prazdroj.

Velkoobchodní prodej: - textilní výrobky pánského, dámského i dětského spodního prádla - noční program pro děti i dospělé - mnoho dalších textilních výrobků.

E-SHOP, prodej, nabídka: -dámské spodní prádlo -pánské spodní prádlo ANDRIE KERBO BLACK SHEEP PLEAS TIMO TRIOLA STEMTALER ONO AUTEX ARIES -sportovní oblečení -dětské oblečení -kojenecké oblečení -pyžama -noční košile -trička -mikiny -ponožky -punčochové zboží Zboží skladem. Odesíláme do 24 hodin. ...

Nabízíme: -kompletní servis zásobování vaší organizace, školy, úřadu či firmy. Dodáváme: -kancelářské potřeby -papíry -tonery, cartridge a pásky -školní potřeby -drogerie, hygiena, úklid, obaly -tiskárny a kopírky -pořadače a desky -razítka Trodat -potisk reklamních předmětů -prezentace -občerstvení, pohoštění ...

Komplexní řešení v oblasti gastronomického vybavení pro restaurace, jídelny a stravovací provozy. - gastro zařízení Chemie - úklidová, čístící - papírový program - drogerie Celá ČR

Velkoobchod potravin je zaměřen jak sortimentem, balením či službami na zásobování hotelů, restaurací a penzionů v regionu Krkonoš. V současné době je v našich skladech k dispozici přes 2 tisíce druhů zboží.

Velkoobchod a maloobchod s tabákovými výrobky, lihovinami, nealko nápoji a gastro sortimentem.