Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - vybavení, obuv a oblečení pro pobyt v přírodě, lezení, práci ve výskách a skialpinismus. Značky - Devold, Chillaz, Warmpeace, Tilak, Bergans, Meindl, Direct Alpine, Singing Rock či Petzl.

Služby, masokombinát, zpracování: - maso - nákup jatečních zvířat za účelem jejich porážky - zpracování na výrobu masných výrobků tepelně opracovaných - na jejich skladování a expedici - nákup a prodej masa a masných výrobků - svoz živých jatečních zvířat - rozvoz zboží odběratelům zajišťován vlastní vnitropodnikovou dopravou ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - oblečení kojenecké, dívčí, chlapecké - potřeby pro kojence - hračky pro kojence - jračky plyšové a textilní - obuv celoroční - treková - obuvi pro volný čas a sport - letní a zimní boty - domácí obuv, papuče - holinky, gumáky - přípravky pro ošetření obuvi - stélky.

Výroba a prodej, E-shop: Obálky (včetně potisku) - bublinkové obálky - kartonové obálky - obálky z LDPE - bezpečnostní obálky - nalepovací obálky. Lepící pásky - balící lepící pásky - kancelářské pásky - maskovací pásky - oboustranné pásky - potištěné pásky - výstražné pásky(na podlahy, sloupy, ..) - barevné lepicí ...

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Služby: - zakázková výroba pletené módy a jiných pletených výrobků

Zabýváme se opravami, montáží, výrobou a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajišťujeme také revize požárních klapek.

INTE Papír-kancelářská technika Inte. Prodej: -papír -kancelářská technika.

Maloobchod, prodej, květinářství: -květiny...

Dovoz, prodej, e-shop: - plastové boxy - kufry na nářadí - plastové, hliníkové - vodotěsné boxy - organizéry, krabičky - rybářské kufry a batohy.

Služby: - rehabilitace - elektroterapie - laseroterapie - kryoterapie - pilates - potravinové doplňky. Rehabilitační ambulance: Komenského 821, Trutnov

Maloobchod, e-shop: - outodoorové vybavení - sportovní oblečení - obuv - batohy - lyžařské vybavení.

Služby: - cukrárna. Výroba: - dorty - cukroví - koláče - chlebíčky - láhůdky.

Farma Mejsnar Výroba: - mléčné výrobky - mléko - smetana - sýr - tvaroh - kefír - jogurt. Služby: - rozvoz mléčných výrobků do domu - senážování, sekání, shrnování, lisování, balení do fólie, převoz sena a slámy.

Prodej, e-shop: - jezdecké potřeby - potřeby pro chov koní a hospodářských zvířat - chovatelské potřeby. Pobočka: Na Struze 30 ( býv. poliklinika ) Trutnov tel.: 731 085 413 PO 15 - 18 hod. ÚT 15 - 18 hod. ST 15 - 18 hod. PÁ 15 - 18 hod. SO 09 - 12 hod.

Služby: - umělecký pozlacovač - pozlacování

E-shop: - těhotenské oblečení - kosmetika - dětské oblečení - hračky

E - shop - mandaly - energetické obrazy - originální oděvy Kurzy - malby na hedvábí - automatické kresby Výtvarná dílna - malby na hedvábí - automatické kresby

Knihařství a kartonáž: - knihařstvi - pořadače lamino kroužkové - pořadače pákové - pořadače firemní a zakázkové katalogy s plnobarevným tiskem - pořadače z recyklovaných materiálů - pořadače plastové z PVC materiálů včetně potisku sítem - ostatní výrobky z PVC fólií - výroba všech druhů pořadačů s reklamním a firemním tiskem.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Výroba, prodej: - zábrany na truhlíky do oken (bez vrtání).