Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -drogerie.

Výroba, úprava: -textilní materiály -galanterie, metráž -oděvní textil -bytový textil -zdravotnický textil

Textilní výroba, internetový prodej: - doplňky ke kočárkům - vložky do kočárku, rukávníky - oblečení - softshellové bundy a kalhoty, tepláky, - kalhotkové pleny, vkládací vložky do plenky, svrchní kalhotky - nažehlovačky, nášivky - rukávníky, návleky na hole pro seniory. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - metráže.

Dodávka - chemikálie - činidla - laboratorní potřeby a spotřební materiál - laboratorní zařízení - váhy, teploměry, měřiče - ochranné oděvy - vakuová technika - optické přístroje, mikroskopy

Konstrukce a výroba lodních plachet a klouzavých padáků. Výroba perseniků, větracích šachet a lazy backů. Dodávky rukávů na spinakrů. Opravy plachet všech druhů a konstrukcí.

Výroba kartonových obalů z hladké a vlnité lepenky. Výsek a výroba samolepících etiket Řezání papírových dutinek.

Wellness centrum Péče o pleť Nabízí - práce z domova Poradenská činnost v oblasti životního stylu - kurzy hubnutí

Výroba, prodej: -stavební speciální hřebíky -střešní krytiny klempířské prvky -tabule pro Servisní nářadí

velkoobchod: - mražené potraviny - drůbež - hranolky - zelenina - nanuky - hotová jídla - ryby - rozvoz zboží do 24 hodin od objednávky nebo dle potřeby

Komplexní zpracování výkresů výlisků a výrobu příslušných forem včetně jejich odzkoušení. Konstrukce a výroba: -plastové čočky o průměru 2mm do 35mm z materiálů PMMA i PS včetně proměření požadovaných parametrů. Výrobu výlisků na přesných strojích typu Engel a Arburg při váze výlisku od 0, 1 gr - do 200 gr. Provoz je vybaven centrálním ...

Řeznictví a uzenářství Pekařství, cukrářství

Užitečné informace o přírodní kosmetice, složení a podrobnosti o ingrediencích, studie vlivu jednotlivých složek kosmetiky na lidské zdraví, informace o druzích certifikátů přírodní kosmetiky, diskuzní fórum, přírodní produkty nabízené zákazníkům.

Velkoobchod: - prací prostředky - čistící prostředky - úklidové pomůcky - osobní hygiena - papíry a zásobníky - technická drogerie - kartáčnické zboží - ochranné pomůcky - poskytujeme náhradní plnění

Maloobchod, prodej, výkup: -šperky -brilianty.

Prodej, vlastní výroba: - saláty: - zeleninové - lahůdkové - rybí - vegetariánské - ovocné - grilovaná kuřata - smažené rybí filé - sojové a drůbeží karbanátky - nápoje Vlastní jídelna.

Výroba - obaly a tabule z vlnité a skládačkové lepenky

Prodej výrobků tělesně handicapovaných a dětí z dětského domova.

Výroba, výkup, prodej, pronájem Palety a Europalety Pronájem skladovacích prostor včetně služeb. Vykupujeme dřevěné palety, europalety a gitterboxy.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej outdoorového oblečení, obuvi a hardwaru (batohy, hole, spací pytle, přilby, campingové a horolezecké potřeby, skialpové lyže, boty, vázání) značek CMP Campagnolo, Fjord Nansen, Salewa, Dynafit, Pomoca a Primus. Zároveň provozujeme internetový obchod na adrese www.obchod-outdoor.cz, skialpovou půjčovnu a ...

Prodej - železářství - náhradní díly na zemědělské a zahradní stroje

Prodej - kosmetika ORIFLAME, parfémy