Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej, e-shop: -šperky -bižuterie Vše s kameny Swarovski.

Dodávka - exkluzivní štrasová bižuterievelkoobchod a specializovaný maloobchod - bižuterie Návrhy, design a výroba - šperky na zakázku štrasová bižuterie - bižuterie Aranžerská činnost Zprostředkování obchodu - bižuterie Výroba - odznaky - kovové upomínkové předměty

Výroba a prodej české obuvi Luks za příznivé ceny. Kupte si u nás domácí zdravotní obuv a vycházkovou obuv a sandále. Vyrábíme z kvalitních českých materiálů a ve výrobě klademe velký důraz na preciznost a pohodlí, takže se Vám můžeme zaručit za kvalitu našich výrobků.

Prodej šperků Swarovski - náušnice - náhrdelníky - náramky - prsteny - soupravy

Internetový obchod pro psy, kočky a další zvířata Klasická prodejna Specializovaná na značkové potřeby pro psy, sport se psem, výcvik psa, potřeby pro psí salony Import Chovatelských potřeb: dovážíme finské funkční oblečky pro psy Hurtta, overaly, vesty, pláštěnky, reflexní oblečení pro psy, postroje, obojky Hurtta z neoprenu, tzv.goratexové ...

Cl - dent Distribuce: - dentálního materiálu - přístrojů pro zubní ordinace a laboratoře Kompletní dodávky: - čistících, úklidových, dezinfekčních prostředků a pomůcek.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy - učebnice.

Specializovaná prodejna běžecké a sálové obuvi, sportovního textilu a sportovních doplňků. Značky Mizuno, Asics, AND1, PEAK, Moose

Výroba a prodej bižuterie, originální vzory, ruční práce, prvotřídní kvalita, široký sortiment, možnost výroby na zakázku. Marketingové služby Velkoobchod se svítidla, zprostředkování výroby svítidel na zakázku

Zabýváme se výhradně: - dovozem čerstvého ovoce a zeleniny - pro obchodní řetězce i pro klasické velkoobchody. Cílem a filosofií je co nejlepší servis - kvalita a cena pro zákazníky a co nejširší nabídka produktů a typů balení.

Nabízíme Vám kosmetiku: - pro péči o pleť a tělo - dekorativní a vlasovou kosmetiku - také Dedra drogerii. V nabídce máme sortiment od výrobců Eveline Cosmetics, Farouk Systems USA.

Provádíme: - tlakové lití hliníku. Výroba: - slévárna - obrábění - tryskání - broušení

Zlatnictví. Klenotnictví. Výroba, prodej: - šperky, klenoty s přírodními kameny. - náramky, náhrdelníky, prsteny, brože.

Výroba, prodej: - čistících hadrů, textilií - hadry bílé i barevné z bavlny i trikotu. Dovoz, import, prodej: - second hand z Holandska a Švédska - tříděný dětský second hand z Holandska.

Pískování skla - pískované sklo. Výroba. - skleněných figurek - bižuterních předmětů, bižuterie - upomínkové předměty - reklamní předměty.

Broušení a leptání skla. - dekorování skla rytím - ryté sklo.

Textilní výroba, šití na zakázku, prodej: - dětského a sportovního oblečení: - softshellové bundy, kalhoty, kabáty - zateplené bundy, vesty - lyžařské kombinézy - trika, tílka - mikiny, roláky - doplňky - čepice, čelenky, nákrčníky.

Ruční sklářská výroba: - skleněné výrobky z foukaného, lepeného, broušeného a pískovaného skla: - lahve, skleničky, štamprle, svícny, akupresurní banky, vánoční a velikonoční ozdoby, olejové lampy, lahve na olej a ocet, koštýře, zalévací koule, dýmky, nástavce k vodním dýmkám. Poradenství. Exkurze, návštěvy spojené s ...

Výroba: - dekory na skleněné perle mačkané a broušené - dekory užitkového skla a lustrových komponentů - dekorování dárkových předmětů z technického skla nebo keramiky. Dodávka: - dekorovaných bižuterních polotovarů. Práškové lakování kovodílů.

E-shop Automoto Elektro Dárkové zboží Hračky Péče o zdraví a krásu Výpočetní technika Nářadí Sport Optika

Podlahové krytiny, obalové materiály, podlahářská chemie, hydroizolační systémy, PVC fólie.

Výroba: - drobné dárky, dárkové předměty ze skla: - skleněné květiny - malá zrcadla.

Distribuce do prodejen, obchodů, velkoobchod, maloobchod, prodej: - alkoholické a nealkoholické nápoje - cukrovinky - tabákové výrobky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - oblečení a další tematické předměty pro fanoušky kulturistiky a fitness. - trička, mikiny, tílka, trička, šortky, čepice - dámské, pánské - fitness výživové doplňky, výživa. Možnost dodání vlastního návrhu pro oblečení.