Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - česká i zahraniční bižuterie.

Keramická dílna. Výroba: - užitková malovaná keramika - konvice, hrnky, talíře, misky, soupravy - modelovaná, dekorativní keramika - svícny, lampičky, zvonky.

Květinářství. Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - květiny - rybářské potřeby.

Výroba, prodej: - české látkové pleny Petit Lulu vhodné pro děti do 3 let - na suchý zip nebo na patentky: - čtvercové pleny - jednovelikostní kalhotkové pleny - kalhotkové, svrchní kalhotky - novorozenecké plenky - maxi noční pleny - minimální pleny - vícevrstvé pleny - vkládací pleny - vložky do ...

Maloobchod, prodej: - čalouněný nábytek: - sedací soupravy, pohovky, křesla, jednolůžka a dvojlůžka - zdravotní matrace a polštáře PerDormire - matrace Tropico.

Velkoobchod, prodej: - dekorativní kosmetika, drogerie: - líčidla, klasické i zdobící laky na nehty.

Výroba: - sudy pro vinaře - vybavení provozoven - stoly a židle barové, jídelní, kavárenské - zahradní nábytek - stoly, židle - stojany, regály - nádrže na vodu - květináče, dekorace - dekorační sudy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bílý i dekorovaný porcelán. VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: - porcelánové a keramické nádobí, tácy, podnosy, vázy, džbánky, poháry - porcelán malovaný, barevný - keramika barevná, sklo - dekorativní předměty z porcelánu, keramiky, skla - nedekorovaný porcelán pro školy, nemocnice, jídelny, ...

Výroba a prodej: - skleněné perly různých tvarů, barev: - mačkané, ploškované, broušené (ohňovky, cínovky, MC perle), Rocailles Charlotte, - voskové perly - bižuterní komponenty - skleněné kameny, háčky, zapínání, řetízky, kroužky, jehly, nýtky, kaloty - bižuterie - růžence, přívěsky, Výroba šperků na přání zákazníka.

Import, dovoz, velkoobchod: - oblečení - alkoholické nápoje - tábákové výrobky - módní doplňky. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem: - byty - komerční prostory. Správa, údržba nemovitostí. Stavební a řemeslnné práce.

Maloobchod,prodej: - koberce metráž i kusové - PVC* (linoleum) - garnýže Doprava,nákup na splátky,řezání na míru, zajištění pokládky.

Prodej: - koberce kusové - koberce metráž - plovoucí podlahy - PVC - matrace

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Snubní prsteny BARON Zakázková výroba snubních prstenů ze zlata a stříbra. Nabízíme snubní prsteny s diamanty a zirkony v různých barevných kombinacích s různými typy matu, šířek a profilů. Nabízíme snubní prsteny na zakázku dle Vašeho vlastního návrhu, kombinací a variant je nekonečně. Každý snubní prsten může být originál, záleží pouze na ...

Textilní manufaktura. Výroba, prodej: - outdoorové oblečení z bambusu - trička, kalhoty, dresy - běžné streetovové oblečení z bavlny - trička a mikiny. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - multifunkční šátky - čepice - cyklistické dresy, oblečení - běžecké dresy a doplňky pro orientační běh - oblečení z bavlny a funkční ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zelenina - odběr levné brambory, cibule a další zeleniny - sezónní ovoce - jahody, maliny, melouny, broskve - ořechy - vlašské loupané 60% půlky, 40% čtvrtky. Prodej, půjčování, pronájem: - automobily - přívěsné vozíky.

Výroba: - vánočních ozdob, vánoční ozdoby - dekoračního skla, sklo - dárkových předmětů, dárkové předměty - drobných bytových doplňků, bytové doplňky. Povrchová úprava skla.

Galerie. Boučkův statek - roubená patrová budova, která je ukázkou lidové architektury Maloskalska. Pořádání - prohlídky pro turisty. Informační středisko, infocentrum: - prodej turistických předmětů, pohlednic, knih, upomínkových předmětů - možnost připojení k internetu na dvou veřejných stanicích. Hostinská činnost - tel.: ...

Jsme internetový obchod zabývající se prodejem módních doplňků, v první řadě postříbřených šperků, bižuterie a dále světového trendu - gadgets, čili vychytávek. Jde nám především o spokojenost Vás, zákazníků, tudíž je naše obchodní politika zaměřena na komunikaci s kupujícím, na rychlost odeslání zboží k Vám a také na to, abyste se v prostředí ...

Výroba a prodej - prvky pro přerušení tepelných mostů u železobetonových staveb - kotevní spony TST - náhrady nosníků

Jablonecká pražírna kávy. Výroba vlastních espreso směsí Ferrara, Miramare a Portofino. Internetový prodej kávovarů, mlýnků a příslušenství pro profesionální a domácí přípravu kávy.