Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Velkoobchod: - alkoholické nápoje, - nealkoholické nápoje.

Výroba, prodej, čokoládovna: - čokoláda - čokoládové figurky apod.

Internetový prodej - e-shop: - volnočasové oblečení - funkční oblečení - bytový textil.

Nástrojárna. Výroba: - nářadí - nástroje - měřidla - hydraulické prvky - přípravky, hydraulické válce, formy - grafitové elektrody - lisovací nástroje - zápustky, zkušební zařízení, měřidla - řezné nástroje - prototypy v oblasti automobilní a letecké hydrauliky - díly dle přání zákazníka..

Výroba: -výroba skleněných lustrových ramen -výroba skleněných lustrových komponentů

Prodej, e-shop: - župany - pyžama

Pekárna: - výroba pečiva

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa.

Prodej, maloobchod: -zdravá výživa.

Prodej, maloobchod: -dětské oblečení.

Cukrárna, výroba, prodej: - zákusky - dorty - zmrzlina

Maloobchd, prodej: - železářství - nářadí.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - okrasné rostliny - okrasné dřeviny.

Maloobchod, prodej: - dámské oděvy - pánské oděvy - pracovní oděvy.

Pneuservis. Prodej, oprava, výměna: - pneumatiky.

Prodej, e-shop s českou bižuterií a modními doplňky.

Dodávky čerstvě pražené kvalitní kávy s garancí původu. Kávový servis pro firmy i gastro provozy - „Káva na klíč“. Poradíme Vám při výběru vhodného kávovaru Kávovar Vám odborně nainstalujeme a proškolíme v jeho obsluze. Zajistíme pro Vás tréninkový kurz přípravy kávy.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Sklárna, sklářská huť. Zakázková výroba ze skla: - skleněné figurky, broušené sklo - ručně foukané umělecké sklo. Prodej skla jako suroviny. Export, vývoz. PRÁCE: - broušení tavené plastiky - pískování skla

Výroba, prodej: Předměty ze skla: - těžítka, vázy, popelníky, globusy, zeměkoule, skleněné květiny, sportovní trofeje a upomínkové předměty - vánoční ozdoby Práce: - broušení - pískování (sklo)

Prodej, internetový obchod, e-shop: -dekorace a doplňky do bytu -keramika, porcelán -hračky -aranžérské potřeby -čaj -koření -bylinky

Velkoobchod a maloobchod: - Akvaristické potřeby a ryby. Maloobchodní prodejna: - Masarykova 485, 468 22 Železný Brod Tel. : 483389495 otvírací doba: Po-Pá 8.30-12.00, 13.30-17.00; So 9.00-11.00