Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej: - skleněné foukané vánoční ozdoby

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -papír -kancelářské potřeby -obaly z plastu.

Maloobchod, prodej: - knihy - publikace - pohledy - literatura

Prodej, internetový obchod, e-shop: -originální značkové parfémy

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD NÁKLADNÍ PNEUMATIKY NOVÉ: - Barum, SAVA, Michelin, Kormorán, KUMHO, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, KAMA NÁKLADNÍ PROTEKTORY: - KONTUR, RECAMIC, New life, NEXT TREAD OSOBNÍ A DODÁVKOVÉ PNEUMATIKY: - SAVA, Barum, Goodyear, KUMHO, DEBICA, Dunlop, AMTEL, Bridgestone, DAYTON, NOKIAN EM PLÁŠTĚ: - Goodyear, ...

Brašnářství. Výroba, prodej, oprava: - batohy - kabelky, tašky, cestovní kabely - pouzdra - peněženky.

Maloobchod, prodej: - koberce - bytový textil.

Online prodej dětského zboží v eshopu. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Firma FALKO PRODUCTS se zabývá velkoobchodní činností se zaměřením na produkty jednorázového použití. Jedná se o velmi širokou oblast sortimentu, použitelného prakticky ve všech odvětvích, kde jsou zvýšené či vysoké nároky na sterilnost, hygienu, osobní péči, ochranu pracovníků apod. Rozsah nabízených produktů lze členit podle jejich ...

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: - šperky.

Prodej: - hodinářské zboží Opravy: - hodinky, hodiny - starožitné hodiny - QARTZ systém

Řeznictví - uzenářství, prodej, rozvoz: vepřové, hovězí, kuřecí maso, zvěřina a speciality bourárna masa výroba uzených mas a specialit výroby uzenin (párky, salámy, klobásy, šunky) vařená výroba (jitrnice, jelita, tlačenky, prejty) Denní rozvoz k zákazníkům Objednávky u obchodního zástupce na tel.: 601 33 5678

E-shop: - pneumatiky renomovaných výrobců za výhodné ceny. Pneumatiky a jiné zboží u nás objednané zasíláme prostřednictvím přepravní služby General Parcel na místo určení. Objednané disky a pneumatiky Vám na přání zkompletujeme a vyvážíme za poplatek 200, -Kč/4kola (jen kola zasílaná na Vaši adresu).

Nabízíme - produkty: - hydraulické lisy - mechanické lisy - ohýbačky trubek - periferie k lisům - normalizované díly - manipulace s nástroji - senzory - oleje a mazací látky - systémy hlídání nástrojů a olejování pásu

Květinářství DIVIZNA Květinářství. Prodej: -květiny, kytice dárkové, svatební, žertovné, smuteční i reprezentační. Doručení až do domu v ČR i do zahraničí. Výzdoba interiérů i slavností.

Distribuce: - drůbeží uzenina - mražená drůbež

Zakázková výroba, prodej, generální opravy: - piana, pianina, křídla Sériová i kusová výroba: - pianinové mechaniky Prodej: - opravená pianina a křídla - náhradní díly - materiály a polotovary.

Maloobchod, prodej: -hospodářské potřeby. -zahradní technika. -křovinořez, travní sekačka. -zahradnické nářadí. -spojovací materiál. -krmiva. Služby: -broušení pilových řetězů. -broušení okružních pil. Srvis: -motorové pily, křovinořezy.

VELKOOBCHOD A MALOOBCHOD: - moravská i zahraniční vína.

Zábavná pyrotechnika. Návrh, dodávka a provádění - ohňostroje v interiérech i exteriérech. Velkosklad - zábavná pyrotechnika. Prodej, montáž: - svítidla, osvětlení. Ovětlení hradů, zámků, náměstí. Ozvučení a rozhlasová technika.

PLECHOVSKÁ SKLÁRNA s.r.o. Leptání, pískování a matování skla, výroba leptaných talířů a mís. povrchové úpravy skl. perlí leptáním a matováním. Zhotovení replik secesního skla.

SLUŽBY: - balení, kompletace a expedice zboží - celní služby, zajišťujeme celní deklarace - kompletace malých výrobků nebo komponentů - kompletace velkých výrobků, např.stroje - balí a kompletuje se do sáčků, krabiček, kartonů, beden, na palety, někdy i přímo do kontejnerů VELKOOBCHOD: Velkoobchod s pekárenskými a cukrárenskými ...