Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Studio D šperk Výroba klenotů a příbuzných předmětů.

Soukromá palírna: -výroba destilovaných alkoholických nápojů.

Velkoobchod, prodej: -kosmetika: -pánská -dámská -tělová -plěťová -vlasová -opalovací přípravky -drogistické zboží (čističe atd.)

Papír-Hračky-Drogerie Maloobchod: - drogerie - kosmetika - hračky - školní a kancelářské potřeby - bižuterie

Papírnictví Maloobchod, prodej: -papír -školní potřeby -kancelářské potřeby. Papírnictví. Videopůjčovna.

Prodej, maloobchod: -potraviny -vaječné výrobky

REL car Služby: -zapojení autorádií -zabezpečení vozidel alarmy, imobilisery META, COBRA -prověřování vozidel a jejich původu před zakoupením -pískování skel bezpečnostními kódy -centrální zamykání. Oprava: -vozidel, geometrie, výměna olejů. Výroba: -autoklíče.

Výroba, dodávka a montáž -zimní zahrady -plastová okna a dveře -fasádní systémy -prosklené stěny. Sídlo firmy: -U lip 197 511 01 Turnov Tel./fax: 481312810.

Výroba užitkového a ozdobného skla (kromě křišťálového). Výroba bižuterie.

Výkup, nákup, prodej, maloobchod: -léčivé rostliny -plody -pomerančová kůra.

Velkoobchod, maloobchod: -nápoje -tabák -cukrovinky -káva. Prodejna: -Semily, Ke stadionu 183, tel.:481622884.

Výroba textilu s paličkovanou krajkou i bez: -ubrusy -polštáře -povlečení Materiály: -len -bavlna -polyester -viskóza Krajky: -lněné -režné E-Shop: www.prag-info.cz

Prodej, internetový obchod, e-shop: -hračky pro děti -sportovní pomůcky pro děti

Výroba umělých květin, stromů a květinových celků větších rozměrů. Zakázková výroba pro architektonické ateliéry Prodej bytových dekorací, umělých květin a dárkového zboží Dlouhá 2418/12 Česká Lípa Tel.: 606 318 013 Pivovarská 3157 Česká Lípa Tel.: 606 318 013

Prodej: -bižuterní komponenty -skleněné perle -skleněné korálky

Velkoobchod: - kabelky - peněženky - opasky.

Železářství. Prodej ručního nařádí.

Výroba, montáž a prodej: -vzduchotechnická zařízení -potrubní a atypické vzduchotechnické prvky -filtrační boxy, lapače jisker, lapače nečistot Prodej a dodávka filtrů (kapsové, patronové, deskové…). Záruční i pozáruční servis, revize protipožárních klapek. Výroba klempířských prvků. Školení obsluhy vzduchotechnických zařízení.

Prodej - e-shop : - sportovní výživa - doplňková výživa

Maloobchod, e-schop se sklem: - karafy - sklenice - džbány - vázy

-foto -tisk -grafika -turistické suvenýry

Pila: - řezání, zpracování dřeva - katr, pořez kulatiny Práce: - pilařské - truhlářské Výroba, dřevovýroba, prodej: - palety - víka na palety - dřevěné bedny - stavební řezivo - fošny, prkna, desky, trámy, hranoly - latě, lišty - palivové dříví: - smrk -dub. Nákup, výkup: - kulatiny i na stojato - ...