Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba, montáž a prodej: -vzduchotechnická zařízení -potrubní a atypické vzduchotechnické prvky -filtrační boxy, lapače jisker, lapače nečistot Prodej a dodávka filtrů (kapsové, patronové, deskové…). Záruční i pozáruční servis, revize protipožárních klapek. Výroba klempířských prvků. Školení obsluhy vzduchotechnických zařízení.

Prodej - e-shop : - sportovní výživa - doplňková výživa

Maloobchod, e-schop se sklem: - karafy - sklenice - džbány - vázy

-foto -tisk -grafika -turistické suvenýry

Pila: - řezání, zpracování dřeva - katr, pořez kulatiny Práce: - pilařské - truhlářské Výroba, dřevovýroba, prodej: - palety - víka na palety - dřevěné bedny - stavební řezivo - fošny, prkna, desky, trámy, hranoly - latě, lišty - palivové dříví: - smrk -dub. Nákup, výkup: - kulatiny i na stojato - ...

Výroba: -plsti -vpichované plsti -technické textilie -tkané a vpichované plstěnce -síta -technická sukna -geotextilie -klasické vlněné plsti -filtrační materiály -polypropylenové, POP střiže.

Prodáváme: - ručně vyráběné, placaté, kožené sandály, pantofle, žabky, Hippies, Kristusky, Gladiátorky, pánskou i dámskou obuv na doma. - z Egypta, Indie a Řecka. - vyrobeny ze 100% velbloudí a hovězí kůže - vrchní část i stélka - kůže umožňuje volné proudění vzduchu kolem nohy, chladí, přizpůsobí se noze, změkne a povolí. - boty mají ...

Výroba: -reklamní předměty. Tisk: - trička - vizitky -sklo

Prodej smíšeného zboží.

Výroba, prodej: - skleněné obaly, sklo duté a laboratorní Práce: - broušení skla

Výroba, prodej: - medaile - odznaky, přívěsky - štítky na turistické hole - kravatové spony - upomínkové a prezentační předměty - psí známky - mince do nákupních vozíků - starostovské insignie Práce: - rytí (ražba) - povrchové úpravy-pokovení

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - pneu, pneumatiky - disky - osobní, VAN, 4x4, nákladní, zemědělské, motocyklové či speciální

prodej: - školní a kancelářské potřeby Kopírovací služby: - copy centrum

Prodej: -kované polotovary -profesionální elektronářadí -brusné materiály -dráty k pájení

Kompletní pneuservis pro osobní automobily a motocykly. Opravy automobilů, autoservis. Měření geometrie kol. Prodej: - pneumatiky - náhradní díly - autodoplňky - autokosmetika.

Výroba, prodej: - křišťálové broušené lepené figurky - reklamní sklo a těžítka - bonsaje v kombinaci kovu a skla.

Prodej, výroba: -ukazatelé rychlosti vozidel -dopravní sčítače vozidel -mobilní radar detektor vozidel -osvětlení přechodů pro chodce -zpomalovací semafor -kamerový systém pro měření úsekové rychlosti -dopravní zrcadla -bezdrátový rozhlas

Maloobchod, prodej: -originální a dovozové autodíly -autopříslušenství -autokosmetika -akumulátory -oleje -maziva. Půjčovna: -střešní boxy -příčníky -střešní nosiče.

Prodej: -ochranné pomůcky -pracovní pomůcky.

Maloobchod, prodej: -sklo. -dekorativní sklo.

Půjčováni a prodej nářadí a stavební mechanizace. Prodej řezných a brusných kotoučů. Prodej řezných a brusných diamantových kotoučů.

Velkoobchod: - nápoje (alkoholické, nealkoholické) - tabákové výrobky.