Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Člen cechu podlahářů, parketářů ČR. Prodej: -parkety, palubky -mozaiky, vlysy -laminát, lamely -OSB* -nivelační zásypy -stěrky -rošty -zateplení -kročejový útlum. Pokládka, broušení, tmelení, leštění, lakování nových, starých podlah. Výroba: -zámků, kování -stavebně truhlářská, tesařská. Montáž: -střešní ...

Maloobchod, smíšené zboží: - potraviny, - nápoje - tabákové výrobky.

Zlatnictví. Prodej, opravy: - šperky.

Ke 3.9.2012 proběhla fúze společnosti Ernst Glogar s.r.o. s firmou Haberkorn Ulmer s.r.o. Nástupcem je firma Haberkorn Ulmer s.r.o. - www.haberkorn.cz Prodej a servis: -Hydraulika a vzduchotechnika -hydraulické a průmyslové hadice -lisovací koncovky a objímky TIEFFE -šroubení, adaptery VOSS - výhradní zastoupení -filtry, hladinoměry ...

Zámečnické práce: - otevírání bytů. Výroba, prodej, maloobchod: - klíče - kování - nůžky.

Výroba: -knedlíky (pro firmy, fyzické osoby, závody, velkokuchyně).

Prodej: Zakázkové šití: -bytový textil -záclony -závěsy -polštáře.

Dodávka i zásilkový prodej: - pekárenské výrobky - cukrářské výrobky - výrobky bezlepkové diety. Pekárna Česká Lípa Adresa: Děčínská 1699 470 01 Česká Lípa

Výroba geotextilií, transportních pásů a technických tkanin, převážně určených pro gumárenský a automobilový průmysl.

Služby: - výroba, broušení a leštění skla.

Dovážíme: - vína ze střední Itálie, přímo z oblasti, které světová odborná veřejnost přezdívá Světová vinařská pokladnice. Z logistického a distribučního centra vybudovaného v Liberci je víno dále dodáváno do jmenovaných oblastí k velkoobchodním i maloobchodním partnerům. PREMIA s.r.o., jako obchodní a marketingový partner zajišťuje a ...

VÝROBA, PRODEJ: - voskové perle-imitace pravých perel - broušené perly - bižuterie z voskových perel - náhrdelníky, náušnice, náramky Zdravotní atesty.

Opravy: - veškeré typy docházkových hodin - věžové hodiny - veškeré časové spínače - podružné hodiny řízené matečnými hodinami - školní hodiny a zvonky.

Internetový obchod TipHodinky.cz nabízí hodinky nejvýznamnějších světových výrobců s garancí nejnižší ceny - pokud zákazník najde nižší cenu hodinek u konkurenčního e-shopu, TipHodinky.cz mu po ověření ceny udělají výhodnější nabídku. Hodinky jsou zasílány i do zahraničí.

Výroba: - plastové díly do hmotnosti 1000g Prodej: - plastové zatravňovací rošty ( pro zpevnění parkovišť, příjezdových cest, svažitých terénů, parkové úpravy ) - elektroměrové desky vč. základního osazení

Prodej, e-shop: - zdravotnické pomůcky, zdravotnické potřeby - zdravotní obuv - ortopedické vložky - ortopedické pomůcky - měřiče tlaku, glukometry - vozíky, kočárky - obvazový materiál - kosmetika.

výroba a prodej oděvních modelů zejména pro ženy, malovaná móda, úplety, riflový program plus sizes, nadměrné velikosti, pro baculky důraz na střih a kvalitu provedení maloprodej i velkoprodej, výroba a prodej doplňků - šperky, šály, kabely Zkušebna a krejčovský salón firmy ALIADO, s.r.o. . Výroba: - oděvní modely na zakázku - ...

Zahradnické služby, sadové a parkové úpravy. Výsadba zeleně. Prodej, maloobchod: - květiny (řezané, živé) - sazenice - hnojiva - zemina - keramika - osiva.

Výroba: - motorové šrouby - kolové šrouby - čepy kola - lisy - nůžky pro dráty - kovoobrábění

Služby: - klíčová služba - nouzové otevírání zámků - montáž žaluzií - údržba nemovitostí.

Výroba: - plastové obaly ( misky, blistry, průsvitná víka, vložby do krabic ) - další obalové součásti ( výstřihy z kovů, plastů, papíru )

Zajištění komplexní reklamy a vydání tiskovin, brožur, letáků, časopisů, knih.