Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
PRODEJ, SERVIS: - PlayStation - XBOX 360 - KINEKT - veškerá příslušenství - náhradní díly - autodráhy CARRERA BAZAR: - hry a konzole - komisní prodej Kamenný obchod v Liberci: Herní svět Zámečnická 562/6 Liberec 1 46001 Provozní doba: Pondělí - Pátek 9-18 Sobota 9-12

Firma se zabývá: -Velkoobchodní prodej řezaných i hrnkových květin -Prodej doplňků, vázacích materiálů a korpusů -Denní rozvoz vlastními vozidly po celém Libereckém kraji

Velkoobchod s dárkovým zbožím. Výhradní zástupce značek Mila Design, Vabene Design & More, Microgiardini pro ČR a SR.

Maloobchod, prodej: - hudební nástroje, kytara, klávesové nástroje, ozvučovací aparatury, bicí, vybavení diskoték, světelná technika, dechové nástroje, notoviny, struny Hudební škola Yamaha: - výuka na kytaru, flétnu, keyboard - rytmické krůčky pro rodiče s dětmi

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Oprava: - dámská a pánská obuv.

Maloobchod, prodej, opravy, úpravy, čištění: - oděvy.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy.

Prodej dětského zboží: - kočárky - autosedačky - hračky - oblečení a mnoho dalšího. Vyberte si ze široké nabídky kočárků, autosedaček a dalšího zboží. V našem internetovém obchodě nebo kamenné prodejně najdete co hledáte.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby.

Pneuservis. Oprava, prodej: - pneumatiky.

Výroba oděvů, oděvních doplňků a metrového i bytového textilu.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Knihkupectví, antikvariát, prodej: - knihy, knih Prodejna u Jizery: Palackého 440 Turnov

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zlatnické nářadí - šperkové kameny

Výroba: - plastové obaly, - dekorativní předměty.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Prodej: -smíšené zboží

Oprava, servis: -osobních i dodávkových automobilů. Prodej: -náhradní díly -pneumatiky.

Prodej, maloobchod: -krmivo -chovatelské potřeby.

Za konkurenční ceny prodáváme zlaté, stříbrné, dekorované Swarovski a ocelové šperky. V sortimentu od sériově vyráběných zlatých prstenů přes stříbrné náramky, piercing, v české kvalitě vyrobené šperky svarovski, až po ručně vyrobené šperky z dovozu i domácí produkce. Všechny výrobky z drahých kovů prošly kontrolou puncovního úřadu.