Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Výroba: - pracovní a zdravotnické oděvy - bytový textil, záclony Výroba, prodej, velkoobchod: - oděvy - lehká dámská konfekce - výrobky pro gastronomii

Spodní prádlo dámské, pánské, dětské bezešvé zn. Stelledonna. Kalhotky, top podprsenky, košilky, tanga, boxerky, trička. Punčochové zboží zn. Stelledonna. Podkolenky, samodržící punčochy.

Výroba a prodej: - dámská a pánská konfekce - oděvy pro sport a volný čas (kalhoty, kostýmy, sukně, bundy, paleta, pláště, halenky, trička, mikiny) Možnost mzdové práce.

VÝROBA I NA ZAKÁZKU: - kostelní svíce - vrstvené svíce vonné, barevné různých tvarů ( kostky, hranoly, kužely, koule ) - atypické kostelní svíce a svíčky ( nadrozměrné )

Prodej a poradenství: -finské přírodní produkty -vitamíny -minerály -stopové prvky -speciální produkty -poradenství v oblasti nemocí a prevence.

PRODEJ: - hojivé masti na bylinné bázi

Prodej: - pryžové směsi pro pogumování válců - nevulkanizovaný kaučuk ( zastoupení CHASE ELASTOMER U.K. Ltd. )

Velkoobchod, maloobchod: - spojovací materiál - kotevní technika

Výroba, maloobchod, prodej: - masné a uzenářské výrobky. Řeznictví. Uzenářství.

Prodej, maloobchod: - potraviny.

Maloobchod, prodej, rozvoz: - potraviny.

Naše firma se zabývá ruční výrobou tradičních vánočních ozdob z dutých skleněných perliček. Podařilo se nám navázat na dlouhou tradici, které tyto ozdoby v Poniklé a okolí mají. Zachránili jsme staré technologické postupy i formy na foukání perlí. Při montáži se dodnes necháváme inspirovat starými vzory. Vzhledem ke specifičnosti zacházení se ...

Prodejna dětského a kojeneckého zboží. Sortiment : - základní výbavička - autosedačky - postýlky a ložní textil - skládací postýlky a ohrádky - přebalovací pulty - židličky, lehačky - krosny, nosiče - textil 0 - 3 roky - doplňky.

Bazar: - starožitný nábytek.

Cukrárna a kavárna. Výroba: - rautové zákusky.

Zakázkové šití, výroba: - pracovní oděvy Prodej: - pracovní oděvy

Autoservis, pneuservis, odtahová služba. - karosářské a lakýrnické práce Prodej a montáž: - náhradní díly - autopříslušenství - autodoplňky

Moštárna - výroba moštu - rybízárna

Výroba, prodej: -skleněné figurky.