Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Zakazková výroba - skleněné autorské šperky - šperky s použitím drahých kovů, rytina do skla a kamene.

E-shop - sběratelské modely - tanky, vojenská letadla, vrtulníky, lodě, figurky - slepovací modely - nákladní auta.

Prodej - kosmetika SALOOS Prodej - keramika Prodej - čaje - koření - káva - čokoláda Kosmetické služby - ošetření pleti - masky - zábaly - depilace - barvení řas - kosmetické masáže Masérské služby - masáže zad (rekondiční, lávovými kameny)

Služby v oblasti informačních systémů - internetový marketing. Knihy-online.eu - internetové knihkupectví - e-shop: knihy - tel. 800 555 513 - email: objednavka@knihy-online.eu. Dreveny-zahradni-nabytek.eu - e-shop: zahradní nábytek - tel. 775 782 757 - email: info@dreveny-zahradni-nabytek.eu.

Prodej, e-shop - elektronické ohradníky - výcvikové obojky.

Sklárna, výroba: - repliky historického skla

Výroba: - ručně tvarované, barevné hutnické sklo - dekorační sklo - užitkové sklo

ABMUSIC - Hudební nástroje Prodej, e-shop - hudební nástroje - kytary - klávesové nástroje - bicí nástroje - dechové nástroje - hudební literatura - DVD, CD, hudební nosiče.

Internetový obchod, e-shop: - ložní prádlo - povlečení, prostěradla - chrániče matrací - osušky, utěrky - látkové pleny.

Zemní a stavební práce pro města i občany. Práci provádíme za použití vlastní mechanizace. Zemní a demoliční práce Chodníky, komunikace a mosty Vodohospodářské stavby Výstavba inženýrských sítí Sportoviště a kurty Projektová činnost, inženýring Rekonstrukce objektů a budov Provádění zimní údržby

Práce: -umělecké sklářství Výroba: -umělecké výrobky ze skla Galerie.

Sklářský ateliér, výroba: - světelné plastiky ze skla - vitráže - ohýbání, lepení skla - malování, rytí, pískování skla - restaurování vitráží.

Služby - pneuservis - čištění interiérů aut. Prodej - náhradní autodíly a autopříslušenství. Výroba - hydraulické hadice.

Prodej a distribuce tradičního českého skla - lustry - skleněné dekorační předměty - ryté sklo - hutní sklo.

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské, dětské oděvy.

Prodej produktů ekologického zemědělství: Bio ovoce (jablka, hrušky, třešně, višně, švestky, ryngle, a bobuloviny), ořechy lískové a vlašské, zelenina, med. Programy osobnostního rozvoje.

Železářství, prodej: -spojovací materiál -elektrické ruční nářadí -zahradnické nářadí -dveřní a nábytkové kování -hadice -vodovodní baterie -hliníkové žebříky -čerpadla -kotle na pevná paliva -zahradní technika a nářadí služby: -splátkový prodej -broušení a zhotovení pilových řetězů -broušení pilových kotoučů -rozvoz zboží v ...

Výroba: -dětská lehátka pro koupání miminek.

Prodej: -zdravotní a ortopedické pomůcky, na poukazy ZP i na volný prodej -potřeby pro kojence -léčivé čaje -léčebná kosmetika a vitamíny -sportovní výživa

Dovoz a prodej vysoce kvalitních vín. Sommelierský servis. Dárková balení pro obchodní partnery, přátele a blízké. Školení odborného personálu, zájemců a milovníků vín. Poradenství při sestavování soukromých vinných sbírek a investic do vína. Řízené degustace vín, semináře a tematické večeře (snoubení vín a pokrmů).