Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zpracování plastických hmot: - vyfukování plastů - vstřikování plastů Tamponový tisk. Výroba, prodej: - hračky - sportovní potřeby - reklamní předměty - galanterie apod.

Nabízíme kvalitní dětské oblečení převážně české výroby a dřevěné hračky tuzemské výroby.

Výroba, prodej, o pravy: - pogumované válce pro: - polygrafie, tisk - textilní výroba - výroba obalů - papírenská výroba - potravinářství - chemický průmysl - gumové hadice - gumové pryžové návleky - flexotiskové návleky-SLEEVS Práce: - pogumování a přebrušování válců a kol* - lisování výrobků z gumy

Prodej, e-shop: -šperky -bižuterie Vše s kameny Swarovski.

Dodávka - exkluzivní štrasová bižuterievelkoobchod a specializovaný maloobchod - bižuterie Návrhy, design a výroba - šperky na zakázku štrasová bižuterie - bižuterie Aranžerská činnost Zprostředkování obchodu - bižuterie Výroba - odznaky - kovové upomínkové předměty

Výroba a prodej české obuvi Luks za příznivé ceny. Kupte si u nás domácí zdravotní obuv a vycházkovou obuv a sandále. Vyrábíme z kvalitních českých materiálů a ve výrobě klademe velký důraz na preciznost a pohodlí, takže se Vám můžeme zaručit za kvalitu našich výrobků.

Specializovaná prodejna běžecké a sálové obuvi, sportovního textilu a sportovních doplňků. Značky Mizuno, Asics, AND1, PEAK, Moose

Výroba a prodej bižuterie, originální vzory, ruční práce, prvotřídní kvalita, široký sortiment, možnost výroby na zakázku. Marketingové služby Velkoobchod se svítidla, zprostředkování výroby svítidel na zakázku

Nabízíme Vám kosmetiku: - pro péči o pleť a tělo - dekorativní a vlasovou kosmetiku - také Dedra drogerii. V nabídce máme sortiment od výrobců Eveline Cosmetics, Farouk Systems USA.

Zlatnictví. Klenotnictví. Výroba, prodej: - šperky, klenoty s přírodními kameny. - náramky, náhrdelníky, prsteny, brože.

Pískování skla - pískované sklo. Výroba. - skleněných figurek - bižuterních předmětů, bižuterie - upomínkové předměty - reklamní předměty.

Textilní výroba, šití na zakázku, prodej: - dětského a sportovního oblečení: - softshellové bundy, kalhoty, kabáty - zateplené bundy, vesty - lyžařské kombinézy - trika, tílka - mikiny, roláky - doplňky - čepice, čelenky, nákrčníky.

Ruční sklářská výroba: - skleněné výrobky z foukaného, lepeného, broušeného a pískovaného skla: - lahve, skleničky, štamprle, svícny, akupresurní banky, vánoční a velikonoční ozdoby, olejové lampy, lahve na olej a ocet, koštýře, zalévací koule, dýmky, nástavce k vodním dýmkám. Poradenství. Exkurze, návštěvy spojené s ...

Výroba: - dekory na skleněné perle mačkané a broušené - dekory užitkového skla a lustrových komponentů - dekorování dárkových předmětů z technického skla nebo keramiky. Dodávka: - dekorovaných bižuterních polotovarů. Práškové lakování kovodílů.

E-shop Automoto Elektro Dárkové zboží Hračky Péče o zdraví a krásu Výpočetní technika Nářadí Sport Optika

Podlahové krytiny, obalové materiály, podlahářská chemie, hydroizolační systémy, PVC fólie.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - oblečení a další tematické předměty pro fanoušky kulturistiky a fitness. - trička, mikiny, tílka, trička, šortky, čepice - dámské, pánské - fitness výživové doplňky, výživa. Možnost dodání vlastního návrhu pro oblečení.

Výroba, prodej: - exkluzivní bižuterie: - extra silně zlacená, rhodiovaná, stříbřená bižuterie: - řetízky, náramky, nákotníky, přívěsky a náušnice, kravatové spony - strassová bižuterie - náhrada za šperky z pravých drahokamů.

Přádelna česané příze: - příze se zvýšenou odolností proti zahoření: - Trevira CS 270, Modacryl, Kanecaron - Viskóza FR (Lenzing FR) - Meta - aramidy, (Conex, Nomex 450, Kermel ...) - speciální příze: - antistatické - Bekinox, Beltron, Negastat - vyrobené z kovového či uhlíkového vlákna - antibakteriální - Trevira ...

Výroba, distribuce, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - chirurgická ocel, stříbro, pozlacené stříbro, České granáty, Swarovski šperky, rhodiovaná nebo pozlacená bižuterie: - prsteny, náušnice, řetízky, náramky, přívěsky - šperky z přírodních kamenů Hematit - energetické, magnetické náramky.

Výroba, prodej: - hotová bižuterie. - náhrdelniky, náramky, prstýnky, soupravy, naušnice - perly, kuličky, korálky - neonové, tvarové, broušené - korálkové sety, směsi - růžence.

Výrobce klasické jablonecké a strassové bižuterie, zakázková výroba. Velkoobchodní prodej bižuterních komponentů, korálí, skleněných výrobků.

Provozování vegetariánské jídelny a bistra ESENCE. Rozvoz obědů - tel.: 608918333. Výroba, pečení: - vlastní pečivo - kváskový chléb, bagety, dýňový chleba - sladké muffiny, čoko-oříškové cookies, čokoládové tyčinky, kokosové kuličky, vánoční cukroví . Výroba: - výběrový hruškový džem - pomazánky - tofu, cizrnová a pomazánka z ...

Výroba, distribuce do obchodů, prodej: - vlastní pečivo - kváskový chléb, bagety, dýňový chleba - sladké muffiny, čoko-oříškové cookies, čokoládové tyčinky, kokosové kuličky, vánoční cukroví - výběrový hruškový džem - pomazánky - tofu, cizrnová a pomazánka z červené řepy - kvašená zelenina - tataráček z pšenice. Vývoj nových ...