Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba - bižuterie Prodej - nábytek Výroba - deštníky

Maloobchod - sklo mačkané - skleněné květiny Maloobchod - figurky tažené - perle vinuté

Prodej - keramika Výroba - keramika

Výroba - skleněné broušené figurky - květiny, hrozny - dárkové předměty skleněné

KOVOVÝROBA. Výroba, prodej, poradenství: - krby,krbové vložky - trezory - skříně na zbraně a na klíče

Pekařství - domácí pečivo - koláče - housky - pizzy, ..

Benzínová čerpací stanice. Velkoobchod: - pohonné hmoty

PROVÁDÍ: - zasklívání lodžií, teras a zimních zahrad ( certifikovaný rámový systém ) - možnost splátek PRŮMYSLOVÉ TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE: - cívky, palety PRODEJ: - úklidové a čistící prostředky TORK - průmyslové utěrky a ubrousky - papírové - netkaná textilie - buničina - zásobníky papírových ručníků DODÁVKA: - štítky ( pouze pro ...

Výroba - sklo Prodej - skleněné suvenýry - stolní figurky

Výroba - ručně dekorované sklo

Prodej - vařiče na propan - butan - bomby - poradenství Prodej - kempingové nádobí

Prodej - bižuterie Výroba - bižuterie

Výroba a rozvoz - lahůdky - studená kuchyně - lahůdkové saláty Rychlé občerstvení Nabízí - snídaně - svačiny - obědy - hotová a minutková jídla se vydávají již od 8:30 hod. - nekuřácká jídelna - kuřácký salónek - venkovní terasa - bezdrátový internet WIFIrozvoz - obědy (menu, hotová jídla) ...

VÝROBA A DODÁVKA: - reklamní předměty ( klíčové přívěsky, ... ) - odznaky - medaile - plakety - litá bižuterie - kravatové spony PRODEJ A DODÁVKA: - litá bižuterie - kravatové spony POTISK: - reklamní předměty ( kuličková pera, ... )

Výroba,prodej: - dárkové předměty z českého broušeného skla

Sklepní vinotéka - tuzemská vína Hotel - 25 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky vlastní sociální zařízení, satelitní TV a balkon - kapacita 70 lůžek - pokoje typu EKONOM, STANDART a COMFORT - v blízkosti sedačková lanovka s výhledem na skokanské můstky a Čertovu horu 100 m - v areálu půjčovna lyží, směnárna, ...

Prodej: -kvalitní kosmetika AVON Služby: -líčení dekorativní kosmetikou AVON -sestavení kosmetické řady na míru -poradenství -odvoz objednaného zboží až do domu.

Výroba - ručně smažené bramborové lupínky solené, česnekové, šunkové, hřibové

Výroba - kancelářská technika Výroba - výpočetní technika Velkoobchod - zvířata pro zájmové chovy