Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ruční výroba, e-shop: - vinuté skleněné korálky - designové šperky

Stavba, ladění: - varhany - restaurování historických varhan

Kozí farma, chov: - kozy Výroba: - kozí sýr - kozí mléko

LUCID spol.s.r.o. Přední český výrobce bižuterních kovodílů a technických výlisků. Vlastní certifikovaný systém řízení jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ENVIRONMENTU dle ČSN EN ISO 14001. VÝROBA, PRODEJ: TECHNICKÉ VÝROBKY LISOVANÉ Z PLECHU: - výroba kovových polotovarů pro elektrotechnický, automobilový a nábytkářský průmysl - ...

Výhradní distributor kočárků Teutonia, výrobce dětského bytového textilu, kamenná prodejna, internetový obchod www.Babyrenka.cz, www.dopostylky.cz - kompletní sortiment kojeneckých potřeb - rychlozavinovačky, antialergické deky a bytový textil pro kojence vlastní výroby - kočárky Teutonia, postýlky vč. vybavení a povlečení, židličky a ...

Společnost pro obchod s barevnými kovy. Prodej: -klempířský materiál: -měď*,rheinzink,hliník,pozink -hydroizolace,difuzní fólie -plechy,pásy -okapový systém z PVC* -hromosvody -střešní krytiny: -CEMBRIT,TONDACH,BETONPRES,KB-BLOK, ISOLA,DECHTOCHEMA,LINDAB,RANNILA -střešní doplňky,folie,izolace: -okna (i ...

Přímý dovoz, velkoobchod: - korále a korálky (eshop) - skleněné perle a kameny - štrasové rondelky a kuličky - štrasová bižuterie - lustrové ověsy - křížky a madony - technické kuličky - kovodíly - dřevěné perle, flitry - umělé květiny a stromy (eshop) - velkolistové a minilistové vývazky - ptáci a motýli z peří - figurky klaunů a ...

Maloobchod, prodej: -drogerie.

Textilní výroba, internetový prodej: - doplňky ke kočárkům - vložky do kočárku, rukávníky - oblečení - softshellové bundy a kalhoty, tepláky, - kalhotkové pleny, vkládací vložky do plenky, svrchní kalhotky - nažehlovačky, nášivky - rukávníky, návleky na hole pro seniory. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - metráže.

Konstrukce a výroba lodních plachet a klouzavých padáků. Výroba perseniků, větracích šachet a lazy backů. Dodávky rukávů na spinakrů. Opravy plachet všech druhů a konstrukcí.

Výroba kartonových obalů z hladké a vlnité lepenky. Výsek a výroba samolepících etiket Řezání papírových dutinek.

Prodej, vlastní výroba: - saláty: - zeleninové - lahůdkové - rybí - vegetariánské - ovocné - grilovaná kuřata - smažené rybí filé - sojové a drůbeží karbanátky - nápoje Vlastní jídelna.

Výroba ovocných destilátů, alkoholických nápojů, dárkových a reklamních předmětů. Pěstitelské pálení a moštování.

Nákup a prodej produktů zdravého žití včetně nákupu a prodeje odborné literatury Poradenství v oblasti zdravého žití

Výroba, prodej: - perle, perlí - bižuterie

Dodávka, prodej: -výrobníky sodové vody -příslušenství k sodobarům

Výroba, prodej: -štrasová bižuterie -vinuté a broušené figurky -skleněné dárkové zboží, květiny

Výroba: -křišťálové šperky -vánoční dekorace -reklamní předměty -křišťálové komponenty -bižuterní komponenty

Dodávka, velkoobchod, prodej: -nerezové ventily pro ADR/RID přepravu -systém výstrahy chodců před VZV vozíky