Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Výroba: - drobné dárky, dárkové předměty ze skla: - skleněné květiny - malá zrcadla.

Lázeňské oplatky - Libverdky - oplatky z Libverdy. Výroba, prodej: - lázeňských oplatek a trojhránků spékaných, mazaných: - oříškové, kakaové, vanilkové, kokosové, mandlové, kávové, kokoso-kakaové, citronové, banánové, skořicové, nugátové, jablečné se skořicí, oříško-kakaové, čokoládové, jogurtové, perníkové, smetanové, ...

Kosmetické služby Nehtové studio. Služby: - masáže rukou - manikúra - nehtová modeláž akrylem i gelem - P-Shine - zdobení nehtů. Výroba bižuterie: - náušnice, náramky, náhrdelníky, soupravy šperků, Swarovski Elements, přívěsky na mobil, šperky z pryskyřice.

Pekařství, pekařská výroba. Cukrářství, cukrářská výroba. Výroba, prodej: - pečiva - celozrnné pečivo, chleba, rohlíky, housky, bulky, bagety, veky, plněné kapsy - sladké pečivo - ovocné taštičky a koláče, croissanty, koblihy, záviny, loupáky, linecké cukroví - cukrářských výrobků - dorty, zákusky, dezerty, řezy - obložené ...

Výroba - jehněčí a kůzlečí maso Chov - kozy - ovce

Velkoobchod, maloobchod, prodej výrobcům křišťálových lustrů: - skleněné lustrové ověsy z bezolovnatého křišťálu, skla. - ručně broušené a leštěné - různé barvy a tvary.

Dovoz, import, velkoobchod, maloobchod, prodej výrobcům křišťálových lustrů: - skleněné komponenty pro výrobu lustrů: - ručně broušené a leštěné skleněné lustrové ověsy z bezolovnatého křišťálu, skla. Různé barvy a tvary. Vývoz, export do dalších zemí.

Prodej: - přírodních materiálů a jutových tkanin. Technické služby.

Dodavatel surovin a gastrozařízení do potravinářského průmyslu.Profesionální čištění a ošetření povrchů materiálů inteligentní nano-impregnací. Prodej inteligentní nano-technologie pro čištění a ochranu různých povrchů materiálů.

Prodej ochranné pracovní pomůcky: -brýle, přilby, obuv, oděvy UVEX -rukavice -pracovní kosmetika PHYSIODERM

Velkoobchod, maloobchod, Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - dárkové zboží - polštářky - bylinkové, pohankové, špaldové, dětské, dekorační, s výšivkou - metrový textil - bavlněné látky - látky pro patchwork a interiér. Přímý dovozce látek ve stylu Provence.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bavlněné látky - látky pro patchwork - balinné polštářky. Dodávka: - bavlněná plátna s potiskem - hladká bavlna, krep. Zajištění metráže. Služby: - návrhy nových dezénů látek nebo překolorování stávajících dle individuálních požadavků zákazníka.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - silikonový menstruační kalíšek, kalíšky ze silikonu - český výrobek, tři druhy tvrdosti - dezinfekční voda Aquiant na ruce, pokožku i ústa.

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - poznávací sady - didaktické hračky - učební pomůcky montessori pro angličtinu - kuličkové dráhy - puzzle - knihy - stolní hry - dárky pro děti - háčkované hračky - dětské deštníky - batohy a tašky pro děti - hodiny a budíky - jídelní soupravy.

Prodej, maloobchod, internetový obchod, e-shop, eshop: - včelí úly - medomety - vařáky na vosk, med a včelí produkty - včelařské potřeby - k úlům, ke krmení, pro chov matek - ochranné pomůcky - včelařské rukavice, kombinézy, kabáty, bundy, kalhoty, ochranný klobouk, závoj -medovina -včelího medu, léčivé včelí produkty, ...

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - prací prostředky - sypké, tekuté - aviváže, škroby - čistící prostředky do kuchyně, koupelny, myčky, univerzální - úklidové pomůcky - koše, vědra, pytle, sáčky, hadry, mopy - osobní hygiena - šampony, pěny, mýdla, pasty, kosmetika - papíry a zásobníky - ubrousky, papírové ...

Ruční výroba: - pletení z papíru - papírové dekorace a dárky, koše, košíky - vánoční a velikonoční dekorace z papíru - stromečky lepené s polystyrenových kuliček.

Květinářství. Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - květiny - rybářské potřeby.

Velkoobchod, prodej: - dekorativní kosmetika, drogerie: - líčidla, klasické i zdobící laky na nehty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bílý i dekorovaný porcelán. VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: - porcelánové a keramické nádobí, tácy, podnosy, vázy, džbánky, poháry - porcelán malovaný, barevný - keramika barevná, sklo - dekorativní předměty z porcelánu, keramiky, skla - nedekorovaný porcelán pro školy, nemocnice, jídelny, ...

Import, dovoz, velkoobchod: - oblečení - alkoholické nápoje - tábákové výrobky - módní doplňky. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem: - byty - komerční prostory. Správa, údržba nemovitostí. Stavební a řemeslnné práce.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Textilní manufaktura. Výroba, prodej: - outdoorové oblečení z bambusu - trička, kalhoty, dresy - běžné streetovové oblečení z bavlny - trička a mikiny. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - multifunkční šátky - čepice - cyklistické dresy, oblečení - běžecké dresy a doplňky pro orientační běh - oblečení z bavlny a funkční ...