Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Internetový prodej, e-shop: -dálkově ovládané modely kamionů japonského výrobce, značky Tamiya.

Prodej, instalace, montáž: -domovní čistírny odpadních vod*. Prodej, servis-zahradní technika: -sekačky: -rotační -elektrické -akumulátorové(recykler systém) -benzínové -samochodné -bubnové -lištové -strunové -zahradní traktory včetně traktorů -kultivátory včetně příslušenství (pluhy, radlice) ...

Distribuce: - káva - kávové produkty - cukrovinky lisované cukrovinky, dražované výrobky, oplatky, lékořice Výroba: - cukrovinky lisované cukrovinky, dražované výrobky, oplatky, lékořice Výroba: - káva - kávové produkty (mletá zrnková káva, instantní káva, směs kávy a kávovin)

Pneuservis. Dodávka. - pneumatiky pro osobní automobily, nákladní auta i pro speciální, stavební a zemědělské stroje - protektory pro lehké nákladní automobily a stavební stroje - ocelové disky i disky z lehkých slitin - sněhové řetězy - doplňky Služby související s obutím Vašeho vozidla: - montáž pneumatik pro zemědělství a ...

Provozujeme internetový obchod s nabídkou náramkových hodinek, nástěnných a stojacích hodin, meteorologických stanic a šperků.

Růžová věž Montessori pomůcky Prodáváme kvalitní Montessori pomůcky za příznivé ceny. Klademe si za cíl rozšířit Montessori systém do širšího povědomí a podávat potřebné informace v problematice alternativní výchovy a vzdělávání obecně.

AUTOSERVIS kompletní služby autoservisu: - výměny olejů a provozních kapalin - oprava a výměny výfuků - příprava vozu na STK a její provedení - montáž zamykání řazení zn. MEDVĚDBLOCK - opravy a výměna brzd a brzdových systémů - výměny rozvodů, tlumičů atd. - opravy bouraných vozidel včetně lakování - odtah nabouraného ...

Velkoobchodní i maloobchodní prodej hodin a hodinek GUESS, Festina, Casio, Citizen a další. Nabízíme sluneční brýle stylu WAYFARER značek XLoop, Choppers či DG Eywear. Dodáváme kabelky a LED žárovky.

Prodej - potraviny - smíšené zboží

E-shop, internetový obchod, prodej obuvi. Dětské boty firem Befado a Demar a na outdoorové dětské oblečení. Naším hlavním cílem je spojit hezký design s kvalitou výrobku a přijatelnou cenou. V oblasti softshellového oblečení navíc spolupracujeme s českými výrobci.

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce Výroba, prodej: - klempířské prvky

Kompletní projekční činnost od studií, až po prováděcí projekty: -rodinných zahrad -firemní zeleně -střešních zahrad a teras -skalek Mezi hlavní činnosti našich prací patří realizace: -rodinných zahrad -firemní zeleně -střešních zahrad a teras -skalek Součástí realizace může být: -stavba okrasných jezírek a jejich osázení ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Filtrační elementy ze syntetických vláken pro odprašování vzduchu a filtraci kapalin. Zakázková výroba vysoce kvalitních průmyslových textilních filtračních hadic, filtračních kapes, filtračních plachetek a filtračních sáčku pro filtraci spalin, vzdušin a kapalin. Našimi oblastmi zaměření jsou: - Obalovny živičných směsí - Hutní, důlní ...

Nabízíme kompletní nabídku produktů značky FM Group, tj, dámské i pánské parfémy, kosmetiku pro péči o tělo, včetně té přírodní, dekorativní make-up kosmetiku, wellnes produkty a přípravky na opalování a kosmetiku pro domácnost, či do auta. Připravili jsme též výhodné kosmetické balíčky.

Firma Audrey''s se zabývá originálně šitými oblečky pro psy. Oblečky jsou šity z funkčních materiálů jako je softshell, fleece a různé druhy textilních membrán apod. Kromě šití oblečků se taktéž v blízké době budeme specializovat na psí pelíšky, obojky, vodítka a hračky.

Společnost TONER-COPY s.r.o. byla založena roku 1998 v Liberci. V současné době působí obchodně i servisně v Severních Čechách (Liberec, Jablonec nad Nisou, Česká Lípa, Turnov), v Praze, na Vysočině (Jihlava, Havlíčkův Brod, Žďár nad Sázavou), v Olomouci, v Prostějově, v Kopřivnici a v Ostravě. Firma se specializuje na dodávky kancelářské ...

Řeznictví. Uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

Prodej, maloobchod: -náhradních dílů na evropská a japonská osobní vozidla. -prodej pneumatik -servis vozidel

Prodej obalů pro masný průmysl: - salámová střeva - umělá střeva a potiskem - přírodní střeva. Prodej koření, kořenicích směsí a přípravků pro výrobu masných výrobků.

Výroba moštů přírodní cestou bez použití konzervačních látek Přírodní ovocné mošty. Ovocné nektary a nápoje.

ABI tuning - maloobchod, velkoobchod: pneu - osobní, dodávkové, offroad, nákladní disky - plechové, hliníkové střešní nosiče sportovní tlumiče a podvozky - autoservis - pneuservis - tuning Fólie Bruxsafol. Bezpečnostní kolové šrouby. Ochranné rámy offroad. Autodoplňky. TuneKit CZ: - výhradní zastoupení na přídavné řídící jednotky ...

Velkoobchod s papírenským zbožím.

Obchodní činnost v oboru textil. Prodej textilního zboží.