Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Velkoobchod, prodej: -kosmetika: -pánská -dámská -tělová -plěťová -vlasová -opalovací přípravky -drogistické zboží (čističe atd.)

Papír-Hračky-Drogerie Maloobchod: - drogerie - kosmetika - hračky - školní a kancelářské potřeby - bižuterie

Papírnictví Maloobchod, prodej: -papír -školní potřeby -kancelářské potřeby. Papírnictví. Videopůjčovna.

Prodej, maloobchod: -potraviny -vaječné výrobky

Výroba, montáž a prodej: -vzduchotechnická zařízení -potrubní a atypické vzduchotechnické prvky -filtrační boxy, lapače jisker, lapače nečistot Prodej a dodávka filtrů (kapsové, patronové, deskové…). Záruční i pozáruční servis, revize protipožárních klapek. Výroba klempířských prvků. Školení obsluhy vzduchotechnických zařízení.

Prodej - e-shop : - sportovní výživa - doplňková výživa

-foto -tisk -grafika -turistické suvenýry

Pila: - řezání, zpracování dřeva - katr, pořez kulatiny Práce: - pilařské - truhlářské Výroba, dřevovýroba, prodej: - palety - víka na palety - dřevěné bedny - stavební řezivo - fošny, prkna, desky, trámy, hranoly - latě, lišty - palivové dříví: - smrk -dub. Nákup, výkup: - kulatiny i na stojato - ...

Prodej smíšeného zboží.

Prodej, výroba: -ukazatelé rychlosti vozidel -dopravní sčítače vozidel -mobilní radar detektor vozidel -osvětlení přechodů pro chodce -zpomalovací semafor -kamerový systém pro měření úsekové rychlosti -dopravní zrcadla -bezdrátový rozhlas

Maloobchod, prodej: -originální a dovozové autodíly -autopříslušenství -autokosmetika -akumulátory -oleje -maziva. Půjčovna: -střešní boxy -příčníky -střešní nosiče.

Půjčováni a prodej nářadí a stavební mechanizace. Prodej řezných a brusných kotoučů. Prodej řezných a brusných diamantových kotoučů.

Výroba z hliníku: -vodní, olejové a vzduchové chladiče -celohliníkové expanzní nádoby -palivové, olejové, vodní a jiné nádrže.

Vývoj, výroba, dodávka: - řady celohliníkových prvků pro městský a venkovní mobiliář - senior fit parky - lavičky - zastávka - kuřácký přístřešek - odpadkový koš - informační tabule - informační vitrína - informační systém - cyklostojan - cyklostánek - zábrana vjezdu - ochranná mříž ke stromům - kontejner na ...

- výkup zvěře, zpracování a distribuce zvěřinového masa. - - provozujeme 2 výkupní místa a spolupracuje s řadou mysliveckých sdružení a vlastníků honiteb - spolupráce s obchodními řetězci na území České republiky a Slovenské republiky

KorCo+ reality - nabídka prodeje, pronájmu a správy nemovitostí. KAMAKO.cz - velkoobchodní prodej českého skla a bižuterie. Carbonstar.cz - velkoobchodní a maloobchodní prodej speciálních výrobků z karbonu. Net-link.cz - informační a prezentační internetový portál.

Maloobchod, smíšené zboží: - potraviny, - nápoje - tabákové výrobky.

Zlatnictví. Prodej, opravy: - šperky.

Ke 3.9.2012 proběhla fúze společnosti Ernst Glogar s.r.o. s firmou Haberkorn Ulmer s.r.o. Nástupcem je firma Haberkorn Ulmer s.r.o. - www.haberkorn.cz Prodej a servis: -Hydraulika a vzduchotechnika -hydraulické a průmyslové hadice -lisovací koncovky a objímky TIEFFE -šroubení, adaptery VOSS - výhradní zastoupení -filtry, hladinoměry ...

Zámečnické práce: - otevírání bytů. Výroba, prodej, maloobchod: - klíče - kování - nůžky.