Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba, potisk, prodej: - dárkové předměty: - hrnky - puzzle - polštářky - minidresy.

Maloobchod, prodej: - krmiva pro psy, kočky, hlodavce - krmiva pro králíky, drůbež - zahradní substráty - mulčovací kůra. Šití, výroba: - obojky, vodítka.

Dodávka: - mražené, chlazené potraviny.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - omítky, malty - izolační materiály - barvy, stavební chemie - spojovací materiál - nářadí.

Prodej dětské obuvi a oblečení: - softshellové oblečení - spodní prádlo - pyžama - tepláky - doplňky - ponožky, punčocháče, čepice, pláštěnky. Další prodejna: - U Soudu 6200/5, Ostrava - Poruba - tel. 722 11 80 53 - Po-Pá 9-18, So 9-12.

Internetový obchod, e-shop: - matrace - rošty.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka: - papírové kotoučky do pokladen, platebních terminálů, pokladních tiskáren.

Distribuce, velkoobchod, import, prodej: - cukrovinky - bonbóny, lízátka - bonboniéry - želé - výrobky z hroznového cukru, čokolády - oplatky - sladkosti pro diabetiky, dia výrobky.

Návrh, realizace, montáž: - bezpečnostní systémy - kamery - elektronické zabezpečovací systémy.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky. Pronájem společenského zrcadlového sálu: - kapacita 50 osob - místo pro konání: svatební hostiny, firemní setkání, rodinné oslavy, rauty.

Výroba, e-shop -originální dámské pletené oděvy, svetry, kabáty a vesty.

Prodej: - dřevo - řezivo - výroba palet - veškeré stavební řezivo - latě, hranoly, desky - řezivo sušené stolařské.

Studio Lada v Ostravě Vám kromě komplexních služeb v péči o tělo nabízí odborné centrum zabývající se redukcí hmotnosti pomocí bílkovinné diety. V rámci e-shopu www.feel-well.cz můžete zakoupit řadu proteinových dietních potravin v nejvyšší možné kvalitě. Tato zdravá jídla určená ke snížení váhy - obsahují vysoké množství bílkovin a nízkou ...

Výroba, e-shop: - svíčky - vitráže

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Maloobchod, e-shop: -dámské oděvy. -bižuterie. -kabelky.

Výroba, prodej, maloobchod: - kosmetické přípravky, dekorativní kosmetika.

Prodej, maloobchod, výroba: - zlaté, briliantové šperky. Zlatnictví, klenotnictví.

Maloobchod, prodej, velkoobchod, distribuce: - šperky ze stříbra a ušlechtilé oceli - kolekce zlatého a briliantového zboží.

Služby: -ofsetový tisk. -sublimační tisk. -digitální tisk. -velkoplošný tisk. -knihařské práce.

Prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie.