Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej: - kojenecké potřeby - dětský nábytek - hygienické potřeby.

Ovoce a zelenina on-line. Kompletní dodávky na Váš stůl. Rozvoz ovoce a zeleniny, potraviny v Ostravě. Potraviny on-line. Velkoobchod-maloobchod.

Pálenice. Služby: -pěstitelské pálení ovoce. Výroba: - destilované alkoholické nápoje, destiláty, lihoviny, pálenka.

Naše autorská dílna se zabývá výrobou hand made doplňků pro dámy. Vyrábíme tašky a kabelky přes rameno, kosmetické taštičky, buttonky a další doplňky pro dámy.

E-shop, prodej: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, ptáky, hlodavce, akvarijní, terarijní zvířata - jezdecké, stájové potřeby pro chov koní, skotu, prasat, ovcí, koz, drůbeže.

Zabýváme se prodejem nábytku pro dům a zahradu i kancelářské a obchodní prostory.Široký sortiment sedacích souprav, jídelních židlí i setů, botníků, komod a bytového nábytku z masivu. Mnoho kancelářských sestav, pracovních stolů, skříní a veškerých doplňků do kanceláře. V neposlední řadě zajišťujeme prodej zahradního nábytku a doplňků do zahrady a ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchodní prodej: - hudební nástroje a příslušenství: - značky ALPHA AUDIO, Ashton, Balbex, Boss, BSX, Casio, Clavia Nord, DANELECTRO, Eurolite, GEWA, Hammond, Hot Wire, Ibanez, Korg, Kurzweil, Kustom, Marshall, Moog, O.M.Moennich, Orla, Roland, SEIKO, Strunal, Tenson, TENNESSEE, ...

Prodej, e-shop: - hodinky - telefony - autopříslušenství - domácí potřeby.

Zabýváme se prodejem nových a starších dílu na všechny typy vozů-maloobchod, velkoobchod. Tento rok jsme prodej rozšířili o prodej PNEU za skvělé ceny. Prodejna: - Podsedliště 33, 711 00 Ostrava-Koblov.

Mimibazar, prodej, e-shop: - použité věcí pro děti.

Prodejna. Maloobchod, prodej: - matrace - rošty - postele - lůžkoviny - kompletní ložnice - vše pro dobré spaní. Sídlo společnosti: - Pisárecká 480/11, Brno - Pisárky. Sklad: - Brněnská 289, Holasice, p. Rajhrad u Brna.

Ze strany zákazníků registrujeme stížnosti na firmu. Nedůvěryhodná firma. Maloobchod: -kočárky Bebecar, Jané, Maxi Cosi, Quinny, Inqlesina -doplňky ke kočárkům -autosedačky -zavinovačky, deky, fusaky-EMITEX -hračky pro miminka -nosítka na nošení dětí -široká nabídka moderních látkových plen . Internetový obchod: ...

Pobočka (sklad). Velkoobchodní prodej, export, import: - ovoce - zelenina.

E-shop, prodej, internetový zásilkový obchod: - luxusní dámské spodní prádlo - sportovní oblečení - plavky - punčochové zboží a doplňky.

E-shop: - spodní prádlo dámské, pánské - noční košile, pyžama.

Prodej: - potřeby pro horolezce - turistické potřeby - batohy - boty - čelovky - stany.

Poskytuji veškeré kosmetické služby, poradenství a prodej kosmetiky.

Výroba: - vzduchotechnické potrubí pro doly, tunely a prostředí s nebezpečím výbuchu, flexibilní lutny - autoplachty, krycí plachty - bazény, nádrže - prolézačky pro děti

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -květiny-umělé, řezané, hrnkové. Interiérové fontány, zemina, rašelina, drobný porcelán, kerazhit. Provozovny: -Havířov-Kaufland, Před Tratí 891, tel.:596 440 998 -Krnov-Hypernova, Revoluční, tel.:554 612 515 -Orlová-Hypernova, Masarykova 1333, tel.:596 511 209 -Třinec-Hypernova, ...

Prodej, velkoobchod a maloobchod s výrobky z plastu. Konzultační a poradenská činnost v oblasti zpracování plastu. Konstrukce a výroba forem pro zpracování plastu. Výroba: - výlisky - recykling plastů.

Tisíce originálních parfémů a kosmetiky ihned k dodání do 24 hodin. Věškeré zboží skladem. 320 sbětových značek (gucci, escada, davidoff, adidas, aigner, nina ricci, gucci, calvin klein) na jedné adrese.

Pobočka. Velkoobchodní prodej: - metrový textil.

Výroba, opravy, prodej: - ortopedická obuv - ortopedické vložky - diabetická obuv - zakázková obuv - zdravotní pomůcky.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny(keře, jehličnany) -zahradnické potřeby, nářadí -hnojiva, postřiky -substráty -travní osiva -fólie -zahradní, dekorační keramika. Projekce, realizace: -pěstování okrasné dřeviny -sadové, parkové úpravy -úpravy zahrad. Výsadba, údržba: -veřejná, soukromá zeleň. Firma se ...