Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchodní prodej kožené galanterie a příslušenství. Kožená galanterie - kabelky, tašky, aktovky, peněženky, ledvinky, batohy. Naše zboží nabízíme také do komisního prodeje.

Velkoobchod, prodej - balící papír: Výroba dřevěných beden

Maloobchod, prodej: - kotevní a spojovací technika, spojovací materiál - technická chemie, chemické kotvení (speciální lepidlo) nářadí, nástroje - hutní materiál včetně barevných kovů - elektrické ruční nářadí - povrchové úpravy kovů. drobné slévárenské odlitky - rošty, roštnice kamnářské pláty - plotny a j. . nastřel. technika, ...

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - sazenice, semena - květiny - zahradnické potřeby.

Výroby: - produkty z kůže - kožené aktovky - pouzdra na zbraně - pouzdra na doklady - pouzdra na telefony - kožené pouzdra na opasek - kožené opasky.

Výroba, prodej: - přikrývky, polštáře, spací pytle, nánožníky, zdravotní válečky, apod. - z ovčí vlny a dutého vlákna. - šití ložního prádla

Naší specializací je provazové vybavení - vyrábíme z umělých i přírodních, bavlněných lan. Šijeme také základní sortiment potřeb z nylonu pro koně i pejsky, vlastníme vyšívací stroj. Vyrobíme Vám ohlávky s vyšitým jménem, obojky se jménem či telefonním číslem. Nylonová vodítka, uzdečky a další. Vše na míru a podle Vašeho přání.

E-shop: - chovatelské potřeby - rybářské potřeby - dárkové předměty - vinotéka (dřevěné stojany, dárkové kazety).

Prodej, e-shop: - postele: - dětské postýlky - patrové - pro dospělé - vybavení postýlek pro děti - matrace - povlečení - bytový nábytek.

Internetový obchod - krmiva pro psy a kočky - doplňky pro psy a kočky obojky, oblečky, vitamínové doplňky, vodítka, hračky, pelechy, kosmetika

Internetový prodej dětských stavebnic. České i zahraniční značkové stavebnice, především Merkur, Seva, Cheva, LEGO, Magformers nebo Geomag.

Pekařství. Výroba: - houskové knedlíky - domácí těstoviny.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kožená galanterie - kožené tašky - kožené kabelky - kožené opasky

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pletené oděvy (pulovry, sukně, vesty, svetry, šaty) - pánské, dámské oděvy, pletená konfekce. Poskytovatel náhradního plnění.

On-line prodej: - dětské postýlky - ohrádky a příslušenství. - matrace - povlečení - matracové chrániče - kolečka k postýlce.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Služby v oblasti administrativní správy a ...

E-shop s těhotenskou módou, látkovými plenami, háčkovanými papučkami, plenkovými dorty a dalšími potřebami

Prodej: - chlazené krůty - živé krůty - kozí mléko - maso pro psy.

Maloobchodní prodej: -hospodářské tiskopisy: -účetní knihy -peněžní deníky -faktury -dodací listy -příjmové a výdajové pokladní doklady -stvrzenky -daňové doklady -cestovní příkazy -příkazy do banky -obchodní paragony -mzdové listy -výplatnice -personální tiskopisy -záznamy o provozu vozidla -alonže -knihy jízd ...

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -kancelářské, výtvarné, školní potřeby.

Prodej-papírnictví: -kancelářské potřeby -hospodářské tiskopisy OPTYS -školní potřeby -výtvarné potřeby -ručně malované hedvábí -dárkové zboží.

Maloobchod, prodej: - výtvarné potřeby - hospodářské tiskopisy - školní potřeby - kancelářské potřeby - papírenské zboží - kalendáře, diáře - novoročenky - odborné publikace - dárkové předměty - potřeby pro domácnost - hygiena, drogerie. Pořádání: - předváděcí akce - výtvarné kurzy - sezonní výstavky dětí ...

Pneuservis - kompletní služby. Oprava, výměna: - pneumatiky pro osobní i dodávkové automobily - motopneu, pneumatiky na motocykly.

Autoservis, autoopravna. Opravy, servis. - mechanické opravy - karosářské práce - diagnostika. Instalace, plnění: - autoklimatizace, klimatizace do automobilů. Pneuservis. Oprava, výměna: - pneumatiky. Odtahová služba. Prodej. - autodíly, náhradní díly pro všechny značky automobilů Autopůjčovna. Půjčovna, pronájem: ...