Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Květinářství. Prodej: - květiny - dárkové zboží -doručení květin do domu

Ervínovy očistné svíce: - tělové svíce - ušní svíce - čakrové svíce - bílé svíce - kmenové svíce

Krejčovství: - pánské, dámské, oprava oděvů.

Prodej: - RC modely automobily, závodní vozy a bugyny.

Velkoobchod, prodej: - drogerie, drogistické zboží - latexové zboží - gumové, pryžové - rukavice (domácí, technické, chirurgické, pro zdravotnictví) - prezervativy - gumové ohřívače, rohožky, rohože - nafukovací balónky - koupací čepice - dětská šidítka - kontoxy.

Eshop, internetový obchod obuvi. Dětská obuv. Dětské oblečení.

Výroba: - saláty - obložené chlebíčky - bagety - aspikové výrobky - obložené mísy.

Dekorativní svíčky, dárkové předměty, dárková italská vína, řezané květiny, aranžování květin, výzdoba a doplňky interiérů, svatby a společenské akce.

Pneuservis. Oprava, prodej, montáž, maloobchod: - pneumatiky. Autoservis.

Velkoobchod, prodej, distribuce: - knihy - mapy - kalendáře - multimediální nosiče. Rozvoz po celé ČR.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - hrnkové, řezané květiny - dárkové kytice a koše - květinové aranžma v proutí a v keramice - svatební kytice - výzdoba interiérů, restaurací, kostelů - autodekorace - luxusní - extravagantní vazba - smuteční vazba (věnce) - kytice vypichované - kytice vázané - proutěné zboží - ...

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov, odchov, líhnutí, prodej: - brojlerová kuřata, drůbež. Výroba, prodej: - násadová vejce (vajec). Velkoobchod, prodej: - mražené potraviny (drůbež). Sídlo společnosti: - Bílovec, Komenského 669/11.

Prodej: - přírodní potravinové doplňky stravy - chlorela - colostrum.

Internetový eshop s clip in vlasy.

Výroba, kompletace, distribuce: - dekorativní kosmetika (pro ženy i muže): - řasenky, oční stíny, tužky na oči - make-up, pudry, tvářenky - rtěnky, lesky na rty, konturovací tužky, pomády na rty - laky na nehty, odlakovače a čističe gelu, péče o nehty (výživný olej, odstraňovač kůžičky a nečistot, regenerační ...

Montáž Domácích telefonů Laskomex Digitalizace příjmu STA (společná televizní anténa) Anténní rozvody Montáž satelitních kompletů ( jeden satelit pro celý vchod) Rekonstrukce elektro rozvodů ve společných prostorech Rekonstrukce elektro rozvodů v bytech Osvětlení společných prostor v domech (pohybové čidla) Osvětlení vstupu před domem ...

Prodej krmiv Magnusson meat & biscuit, Magnusson original, Nutra gold holistic, Essentialfoods, Nutra nuggets a Taste of the Wild. Přípravky Energyvet.

GASTRO - potravinářská výroba Rypková Marie Frýdlant nad Ostravicí. Výroba a distribuce potravinářských výrobků. Knedlíky: - houskové, karlovarské, kynuté, celozrnné, bramborové, kynuté s ovocnými náplněmi (6 druhů), tvarohovopovidlové, špekové knedlíky. Výrobky z bramborového těsta: - šišky čisté - šišky plněné mákem - knedlíčky ...

Zakázková výroba: - odznaky, mince, medaile - litá bižuterie - strojní odlitky ze zinku - kovové reklamní předměty - plakety - přívěsky na klíče - odznaky opaskové spony.

Výroba, oprava, servis, údržba, prodej: - akvarijní komplety na klíč včetně interiérů. - akvária.