Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej: - chovatelské potřeby obojky, hračky, krmiva, pelechy, misky, vodítka.

Cukrárna. Pekárna: - tradiční máslové koláče - svatební koláče - mini koláče - Slezské koláče.

Prodáváme radost a úsměvy na rtech Vaších blízkých prostřednictvím dárkového zboží a gadgets. Nabízíme dárky pro všechny věkové kategorie a pro všechny příležitosti.

Velkoobchodní prodej dětského oblečení zn. MIRAU. Kolekce oblečení pravidelně aktualizovány. Oblečení od vel. 56-164, zhotoveno z kvalitních bavlněných materiálů.

Velkoobchod: -hodinářství -barometry, teploměry -budíky -pendlovky -spotřební materiál.

Prodej, e-shop: - pěstební boxy - komplety pro pěstování - osvětlení - pěstební nádoby - chemie a ochrana rostlin.

Dodavatel potravin a chemikálií používaných v domácnosti.

Výroba a prodej: - papírové voštiny - lisované papírové rohy - fixboard produkty - fixboard palety - fixboard boxy.

Prodej: - dětské značkové oblečení z Anglie - second hand i nové dětské oblečení a kojenecké zboží, Opava - bundy, mikiny, kabátky, kombinézy, svetry, dupačky, košile, čepice, overaly. Značky: - george, girl2girl, Lonsdale, NEXT, adams, barbie, cherokee, early days, gap, marks&spencer, nike, rebel, reebok.

Tonak - továrna na klobouky. Výroba Nový Jičín: -klobouky -kloboučnické polotovary -pánské,dámské,dětské klobouky -textilnía kloboučnická srst. Závod Strakonice -mykané příze pro technické účely -pletené výrobky - čepice -vlněné a bavlněné barety -fezy, uniformní pokrývky hlavy. Velkoobchod: -pokrývek hlavy,klobouků.

Internetový prodej: - produkty společnosti Forever Living Products - specializující se na pěstování, výrobu i distribuci výrobků z královny léčivek - rostliny Aloe Vera, nebo jedinečný výtěžek společnosti Morinda, která stejným způsobem zpracovává léčivou šťávu z Tahitského NONI (Morinda Citrifolia) - ovoce, které je ...

Online prodej potištěných triček a mikin pro všechny. Trička, tílka, mikiny, trika, mikiny s kapucí pro dospělé i děti. Různé styly najdete snadno podle témat potisků.

Internetový obchod: - stojany na notebook - externí baterie - nástěnné hodiny - doplňky pro domácnost.

Multistylový e-shop i kamenná prodejna nabízí oblečení všem subkulturám. Hip hop, emo, gothic, ska, metal, hardcore, skate, street, rockabilly, indie, urban, pin-up, techno, army, punk ... včetně nově vznikajících trendů.

Opravy a ladění: - piana. Prodej: - hudební nástroje a příslušenství - klávesy CASIO.

Internetový obchod: - káva - čaje - kávovary.

Květinářství. Prodej: - květiny - keramika, sklo - hnojivo, substráty - truhlíky, květináče - okrasné dřeviny.

Cukrárna. E-shop: - dortové formy - cukrářské hmoty - modelovací hmoty - jedlý papír - dortové stojany, podložky - potravinářské barvy.

Výroba: - šperky - ručně malované hedvábí, šály, šátky.

Kompletní vybavení interiérů: -bytové doplňky-výroba -atypický nábytek -kanceláře, obchody, výstavní stánky. Chromovaný, drátěný program.

second hand tříděný z Anglie, outlet, baraz a komisní prodej

Prodej: - ekologická paliva - paliva do krbu, kotle, pece - dřevěné pelety, peletky, peletek - pelety z tvrdého dřeva - dubové, bukové.