Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zásobování provozů společného stravování potravinami.

Výroba: - silentbloky, výrobky z pryže - gumo - kovové výrobky - příslušenství k silentbloku.

Výroba: -výrobky z technické pryže: -mikroporézní desky. -pryžové vaky pro uzávěr plynového potrubí. -pryžové hadice. -vysoce pružné folie. -mlékárenské polštáře.

Originální autorské šperky s minerály, výroba, prodej.

Prodej : - stavební materiál.

Prodej : - galanterie - látky.

Prodej: - keramika. Dárková síň prodej: - drobné dárkové předměty - keramika - svíčky. Květinářství: - donášková služba květin.

Prodej - horizontální a vertikální žaluzie Prodej, servis - tepelně izolační dvojsklo plastových oken Prodej a servis - plastová okna SALAMANDER, DECEUNINCK, s německým kováním - dveře (vchodové, plastové, interiérové, ...)prodej - parapety Prodej, servis - dveřní kování

Pískování skla Výroba - vitráže Dodávka - užitkové sklo

Prodej: - clip in prodlužování vlasů (lidské vlasy). - dámské oblečení z Itálie, Francie a Anglie.

Čištění koberců a čalounění, čištění kožených sedacích souprav, celkové čištění automobilů. Půjčovna: - čistící stroje na koberce. Úklidové služby. Prodej: - drogerie.

Prodej: - krmivo pro psy a kočky značky Faraon.

Výroba: - pracovní oděvy pro zdravotnictví, lázně a gastronomii

Prodej, zásilkový prodej, prodej na dobírku: - ložiska - gufera - klínové řemeny - pryžová těsnění - vytěsnávací tmely - stírací kroužky - manžety - O kroužky, U kroužky - lepidla, autokosmetika, mycí pasty - chemie - tmely, lepidla, čističe, maziva.

Prodej: - pracovní obuv. Šití: - pracovní oděvy zejména pro zdravotnictví - ložní prádlo - ručníky - žínky - ložní prádlo - košile - anděly.

Čištění interiéru aut: - luxování, očištění - ošetření kožených sedadel a plastových dílů - tepopvání sedadel. Pneuservis. Ruční mytí vozidel.

Solná jeskyně SIESTA: - nejnovější a nejoriginálnější metoda využití kamenné soli a soli z Mrtvého moře pro účely rekondice, rehabilitace, prevence a ochrany zdraví.

Internetový obchod: - užitkové sklo misky - biokrby - ubrousky - bytový textil - látky - užitkové sklo.

E-shop: - elektro nářad a nástroje - materiály pro dílnu, dům a zahradu. Zámečnické práce i atypické. Výroba: - klíče i atypické. Prodej, montáž: - okna.

E-shop: - postroje - vodítka - obojky. Výroba: - drobné výrobky a potřeby pro zvířata.

Velkoobchod, velkosklad, distribuce, prodej: - pokrývky hlavy (dámské, pánské, dětské) - klobouky - barety - čepice - baseballové čepice - bekovky, kapitánky - kabelky, tašky, batohy - slaměné klobouky (slamáky) - kšiltovky - kukly - čelenky - šály, šálky, šátky - poncha (ponča, pončo) - rukavice - módní ...

Internetový obchod: - ocelové šperky prsteny, náramky, přívěsky.

Prodej: - luxusní parfémy - netkané textílie - mulčovací textilie zabraňující růstu plevele - krycí textilie chráníci před mrazem a škůdci - různé gramáže a barvy - potřeby pro zahrádkáře - netkané textílie na ochranu záhonů.