Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -spotřební zboží.

Autoservis: - opravy osobních automobilů. Diagnostika motoru a elektroniky. Geometrie náprav. Příprava, provedení STK + ME. Pneuservis: - osobní a dodávková vozidla. Prodej: - pneumatiky - disky - náhradní díly, autodíly. Výměna, tónování autoskel. Odtahová služba. Autobazar: - výkup, prodej ojetých vozidel.

Hilse Garage. Opravy, servis, údržba: - automobily, motorová vozidla. Příprava a zajištění STK. Diagnostika motorů. Měření a seřízení geometrie řízení. Práce: - karosářské, autoklempířské - autolakýrnické. Pneuservis: - prodej, montáž nových pneumatik na osobní vozy, kontrola geometrie. Ekologická likvidace vozidel.

Maloobchod, prodej: -papírnictví, papír -školní, kancelářské potřeby -památníky, fotoalba, kalendáře, přání -obalový materiál -sáčky, ubrousky -barvy na sklo.

Velkoobchod, malooobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál Maloobchod: - železářství - domácí potřeby - zahradní doplňky a nářadí. Vodoinstalační a topenářské práce. Stavební práce. Rekonstrukce koupelen. Výroba: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí. Svářečské práce.

Prodej, e-shop: - trvanlivá hmota pro uchování otisku končetin u dítěte.

Maloobchod, prodej: - jízdní kola - cyklo obuv a oblečení. Servis: - jízdní kola - odpružené vidlice - hydraulické brzdy.

Oprava: - obuv. (dříve v OD Breda).

Import (dovoz), prodej: - kožená galanterie - peněženky (kožené, koženkové, textilní) - klíčenky - mikrovláknové utěrky - sportovní a cestovní tašky.

Výroba, prodej: - dorty na míru - luxusní dorty - svatební dorty.

E-shop: - povlečení do postýlky - autosedačky - hračky pro miminka - židličky, lehátka pro miminka - cestovní postýlky - kočárky - ručníky, deky, osušky.

Velkoobchod: - zahradnický výrobní materiál: - květináče - rašelina - substráty - hnojiva - květiny.

Sexshop. Prodej: -erotické zboží, prádlo, pomůcky -DVD, videokazety -erotické časopisy. Videokabiny.

Výroba, tisk: - letáky - časopisy - knihy - kalendáře. Restaurace.

Prodej: - motorové oleje - převodové oleje. Regionální zastoupení Morava - Petro-Canada - maziva - BG - dekarbonizace údržba motorových vozidel - VMD - technické spreje - Atas - autochemie - autodíly.

Maloobchod, prodej: -kuchyňské, domácí potřeby -nádobí -sklo, porcelán.

Bazar-nábytek. Prodej a výkup nábytku, kuriozit, starožitností a hudebnin.

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím. Reklamní činnost a marketing. Pronájem a půjčování věcí movitých.

Služby: -ekologická renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup -pronájem tiskových zařízení -servis, oprava. Dodávka, velkoobchod: -hardware, software. Servis tiskových zařízení.

Velkoobchod-ekologické prostředky: -nemrznoucí směs do chladičů a ostřikovačů FRIX-výhradní zastoupení pro Moravu a Slezsko -rozmrazovače -zimní přísady do benzínu, nafty -autokosmetika TURTLE WAX-výhradní zastoupení pro Moravu a Slezsko -čistící prostředky pro mycí linky, mycí systémy -mycí prostředky na ruce.

Dodávky, prodej: - spotřební materiál pro tiskárny - tonery.