Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Kopycentrum zajišťuje výrobu razítek, potisk trička, barevné a černobílé kopírování (barevný a černobílý tisk), laminování, knižní vazby a další služby v kopírovacím centru.

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - pracovní obuv - pracovní rukavice Výroba: - prvotřídní čisticí bavlna, technické utěrky. Spedice nákladní dopravy.

Výroba: - kancelářské a školní potřeby z plastových (PVC) fólií - pořadače, složky, psací podložky, spisovky, rychlovazače, obaly na školní sešity.

Stylový e-shop se značkovým oblečením za super ceny.

BAIER Group s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej plastových a papírových obalů, olejů a maziv a na kovovýrobu.

Společnost TOP-GAIN, s.r.o. se zabývá montáží mazníků tramvajových tratí a prodejem maziv, motorových, průmyslových a mazacích olejů, odmašťovacích kapalin, automatizované mazací systémy.

Ing. Ivan Svoboda se zaměřuje na výrobu vzdělávacích hraček, elektronických stavebnic a kovových hlavolamů.

Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika - upevňovací materiál - ruční nářadí.

Internetový prodej a e-shop, kamenná prodejna, půjčovna: - společenské šaty -svatební šaty - letní šaty na svatbu - svatební doplňky - dámská taneční obuv - kravaty - čištění a žehlení.

Výroba a prodej závěsové techniky, potrubní systémy a spojovací a upevňovací materiály. Sídlo: KOŇAŘÍK® závěsová technika a.s. Karlovo náměstí 290/16 120 00 Praha 2

E-shop se stylovým dámským a pánským spodním prádlem. Prodej dámských a pánských trenýrek a pyžamových kalhot. produkty české výroby.

Slaná cukrárna - studená kuchyně - teplá kuchyně - slané dorty, chlebíčky, saláty, mísy, jednohubky - půjčovna gastro zařízení

Galanterie: - příze, vlny, jehlice a háčky, vše pro šití a vyšívání, korálky a komponenty i ty hypoalergenní, šály, šátky a hotovou bižuterii. Opravna oděvů. Pletení a háčkování čepiček, kabelek a ponožek na zakázku.

Společnost RYBASPOL A & V spol. s r. o. je renomovaným dodavatelem kvalitních rybích produktů, živých ryb a krmiva pro domácí zvířata na českém trhu od roku 1994. Firma nabízí široký sortiment produktů od domácích i zahraničních výrobců, včetně značek jako CD, Fitmin, Faraon, Delikan, Brit, Bono, Josera, Magnum, Whiskas, Chicopee, Kitekat a ...

Vyrábím a tvořím textilní výrobky pod značkou Tsunami handmade a Big&Chic. Tsunami handmade - především kabelky, které od návrhu přes střih až po finální úpravu pochází výhradně z mé dílny. Dalším sortimentem jsou obaly na knihy, kosmetické etue, organizéry, prostírání, potahy na polštáře, textilní dekorace, obojky aj. Big&Chic - dámské oděvy ...

Prodej -záclony a závěsy, garnýže, japonské stěny, římské rolety Šití Čalounické práce Návrhy - bytové interiéry Dodávka -tapety, kusové koberce

Firma se zabývá prodejem různých druhů mas pro psy. Doplňkový prodej psích pamlsků a konzerv bez dochucovadel a barviv. Přírodní léky a doplňky stravy pro psy.

Levné pneumatiky pro osobní a užitkové automobily skladem ihned k odběru ve Frýdku-Místku.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - bytové doplňky, bytový textil - služba designéra - záclony, závěsy - římské rolety - japonské stěny - garnýže - rolety - plisé - žaluzie - kusové koberce - divadelní opony - markýzy

Firma Martin Kocián má mnohaleté zkušenosti s kompletní realizací střech. Provádíme rekonstrukce střech, pokládku krytin a také se zabýváme prodejem a distribucí levných střešních krytin, okapních systémů a plechových střech. Na provedené práce poskytujeme dlouholetou záruku. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce. Opravy, zateplování, ...

Specializujeme se na lipozomální doplňky, které jsou vyráběny na Slovensku pomocí nejmodernější technologie. Nejširší výběr na CZ trhu. Naším cílem je přinést na trh produkty udržitelné, ekologické, čisté a také cenově dostupné.

Velkoobchod: - papír, papírenské zboží - toaletní papír - papírové kapesníky, ubrousky, ručníky - jednorázové plastové nádobí - pytle, sáčky, fólie - obalový materiál, obaly - čistící prostředky.

Výroba a prodej přírodních deodorantů s obsahem hořčíku bez parebenů a soli hliníků. Internetový obchod s tuhými deodoranty a deo ve spreji vhodných pro vegany. Prodej parfémovaných olejů.

Firma prodává svařovací techniku. Dodává svařovací stoly a zdroje, ochranné pomůcky, průmyslové odsávání a techniku. Bezpečnostní technika.

Zahrady Morava jsou skvělým místem pro zahradní nadšence. Na jejich eshopu najdete širokou škálu produktů a vybavení pro zahradu.