Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Nezávislý distributor Herbalife. Maloobchod, e-shop, internetový prodej: -kosmetika Herbalife -potravinové doplňky -vitamíny.

Prodej, maloobchod: -konfekce, oděvy, oblečení -spodní prádlo. Masáže.

Prodej a opravy motocyklů a skútrů: - Aprilia - Suzuki - Scarabeo - Gilera - Piaggio - Moto Guzzi Opravy motorů. Tuning skútrů. Prodej a montáž pneumatik. Znalecká činnost v oboru odhadu motorových vozidel. Provozovna Krnov uzavřena.

Výroba: -toaletní papír JUMBO-1, 2 vrstvý -hygienické potřeby. Prodej, dodávka: -papírové kapesníčky -ubrousky -kuchyňské, průmyslové papírové utěrky -mikro utěrky a hadry -vatové výrobky -dámské hygienické potřeby.

Velkoobchod s obalovým a kancelářským zbožím. Obalový materiál. Hygienické zboží.

Výroba, prodej: -křupky, křupkárna: -arašídové -sýropaprikové -česnekové -snack hamburger -snack cibule-sýr -extrudované potraviny-křupky.

Maloobchod, prodej: - textil - dámské i pánské spodní prádlo, plavky, pyžama a župany. Sídlo firmy: - Na Lani 213, Nový Jičín - Loučka.

Prodej, maloobchod: - erotické pomůcky-kožené - oblečky.

Pekárna, pekařství. Výroba: -pečivo, Hodslavský chléb. Maloobchod, prodej: -pečivo -potraviny.

Výroba dřevěných obalů a palet.

Madonna Ostrava - sklo, porcelán, svítidla. Velkoobchod, prodej: -sklo, keramika, svítidla, -křišťálové lustry PRECIOSA, TITANIA -porcelán-čajové, kávové soupravy, jídelní servisy, sady -Karlovarský porcelán.

Prodej, oprava, servis: -textilní kompenzátory -flexibilní hadice -kovové kompenzátory -gumové PTEE kompenzátory -příslušenství kompenzátorové techniky.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny -okrasné stromky -zahradnické potřeby.

Distribuce: - průmyslová kosmetika - drogistické zboží - bazénová chemie - hotelová kosmetika. Prodej: - úklidová a čistící chemie - sanitární a průmyslový program.

Výroba: - sklo: - osvětlovací - umělecké a individuální světelné objekty - keramika a porcelán: - užitková, ozdobná keramika a porcelán: - kuchyňské nádobí - sošky - ozdobné předměty.

Kadeřnický a kosmetický velkoobchod. Zařizování salónů. Velkoobchodní prodej, internetový obchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - dekorativní kosmetika - potřeby pro kadeřnice, kosmetičky, pedikérky, nehtový modeling. Člen velkoobchodního řetězce Hair Servis. Pořádáme odborné semináře a školení.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Velkoobchod, prodej: - oleje - maziva - autochemie.

Výroba, prodej, maloobchod, návrhy: -textilní dekorativní doplňky pro dětské pokoje, ale i pro mateřské školy a jiná zařízení pro děti: -kapsáře, polštářky, drobné dekorativní předměty a hračky, batůžky.

ZEROSS-SVÁŘEČSKÉ NAKLADATELSTVÍ A VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST. Služby: -tvorba učebních materiálů a pomůcek pro výuku svařování. Semináře pro svářečské školy, technology a učitele. Semináře zkušebních organizací. Vydavatelství.

Galerie. Prodej: - výtvarné potřeby - umělecké předměty. Rámování, paspartování, tisk, bar, knihvazačství, nakladatelství. Pobočky: - Zámecká galerie Chagall, Masarykovo náměstí 1, Karviná-Fryštát, tel.:596322859 - Galerie výtvarného centra Chagall, Náměstí J.A.Komenského 9, Brušperk.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - české kvalitní ponožky - pletené zboží - plyšová vazba.