Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - motorové oleje, maziva pro osobní, nákladní automobily a pro motocykly, motorky - průmyslová maziva - značky: Schell, Castrol, OMV, Aral, Total, Mobil - internetový obchod.

Prodej: - jezdecké potřeby - vybavení pro jezdce a koně - chovatelské potřeby - krmivo - minerální a vitamínové doplňky.

Maloobchod, prodej: -pravé, ekologické, umělé kůže, kožichy, kožešiny.

Maloobchod, prodej: -klasické relaxační a zdravotní matrace -dřevěné lamelové rošty včetně polohovacích -ložnicový nábytek a doplňky -prošívané přikrývky a polštáře pro děti -ergonomické polštáře.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - papír - archivace - psací potřeby - kancelářská technika - kancelářské potřeby - balící technika - toaletní a hygienické potřeby - autopříslušenství. Nákup prostředncví náhradního plnění.

Hudebniny. Prodej: -LP, CD, MC, kazety, kompakty, desky -videokazety.

Výroba, velkoobchod: - dětské polštáře ve tvaru zvířátek a různých pohádkových bytostí - textilní doplňky do bytu - dětské kapsáře na stěnu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kočárky ROAN, TAKO, XXL -dětské sedačky. Další prodejna: - Riegrova 7, Olomouc, tel.:585205598. Dřívější název firmy:Blachura-Mrozek s.r.o.

Prodej: - pánské, dámské oděvy - textilní galanterie.

Prodej: - švýcarské, japonské hodinky - titanové šperky - zlaté šperky. Oprava a výroba šperků.

Pneuservis: - prodej, opravy a výměny pneumatik. Autoservis. Opravy, servis: - motorová vozidla. Sídlo firmy: - Hlučínská 586/51, Bolatice.

Zásobování, prodej, E-shop: - čerstvá domácí biologicky (ekologicky) pěstovaná zelenina a ovoce od místních farmářů (BIO zelenina a ovoce). Bedýnkový systém: - zelená BIO bedýnka: čerstvá zelenina a ovoce - hnědá BIO bedýnka: balené BIO potraviny (obilniny, luštěniny, semínka, těstoviny, mouku, dochucovadla).

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -metrový textil, metráž. Látky z celého světa.

Přímý dovoz zboží z Indie, prodej, maloobchod, velkoobchod: -oděvy-hlavně z přírodních materiálů -bižuterie, dárkové zboží, sošky, výrobky z kůže, tkané zboží-batohy, vonné tyčinky -po dohodě možno i na objednávky. Výrobky: -přírodní materiál-dřevo, perleť, kámen, kost, kůže-kabelky, tašky.

Oprava, ladění, oceňování a prodej: - klavíry, piana. Soudní znalec.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - hračky - společenské hry - stavebnice - hlavolamy - panenky. Hračkářství.

Výroba: - interiérový nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek. Stolařské, truhlářské práce. Velkoobchod, prodej: - potřeby pro stolaře, materiál a kování pro výrobu nábytku.

Služby: -centrum péče o ženu a dítě -holistická péče o tělo, mysl i duši. Masáže: -aromaterapeutické masáže -těhotenské, těhotenská masáž -celostní aromamasáž -dětí a kojenců -sportovní. Aromaterapie, jóga. Prodej, maloobchod: -aromaterapie -těhotenská a dětská kosmetika -šátky na nošení dětí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -systém kompenzace biologických zápachů BEKA Clear-tronic: -odstraňování zápachů čpavku, aminů, merkaptanu, sirovodíku, oxidu siřičitého v průmyslu -likvidace biologických pachů v ovzduší: -gastronomická zařízení, kompostárny, vzduchotechnika, sběrny zpracování masa a ...

Antikvariát. Prodej, e-shop, internetový obchod: -levné knihy.

Výroba, prodej: -mléčné, mlékárenské výrobky -mléko, smetana, šlehačka, máslo -jogurty, tvaroh, termix -tavené, tvrdé sýry. Velkoobchod, distribuce: -potravinářské výrobky -nápoje.

Vydavatelství, nakladatelství: - jazyková literatura - učebnice angličtiny (New English for You) pro základní školy. Jazyková škola. Kurzy, výuka: - cizí jazyky (anglický jazyk).