Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej, maloobchod: - dárky - dárkové, upomínkové a dekorativní předměty - keramika (užitková, dekorační, dárková), keramické zboží - svíčky - vonné oleje - výrobky z ručního papíru, přáníčka, obrázky, obálky, zápisníčky - ručně malované hedvábí, šátky, šály.

Prodej, maloobchod: - dárky - dárkové, upomínkové a dekorativní předměty - keramika (užitková, dekorační, dárková), keramické zboží - svíčky - vonné oleje - výrobky z ručního papíru, přáníčka, obrázky, obálky, zápisníčky - ručně malované hedvábí, šátky, šály.

Lihovar. Výroba, včetně dopravy: -surový zemědělský líh -denaturovaný líh. Výroba: -kalvados -kalvados z vlastního dovezeného ovoce od 10.září -pěstitelské pálení z vlastního dovezeného kvasu -lepidla. Úprava a příprava: -solné roztoky. Možnost sušení na sušicím válu.

Prodej, maloobchod: - metrový textil.

Internetový prodej: - dětské oblečení - hračky.

Firma poskytuje náhradní plnění. - učebnice - pedagogická literatura - mapy - učební pomůcky - komplexní vybavení škol - školní a kancelářský nábytek

Nákup, prodej, skladování, včetně dovozu, velkoobchod, maloobchod: -paliva -maziva.

Výroba: - pletených lan a šňůr - finálních výrobků z lan a šňůr. Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro textilní výrobu. Aplikovaný výzkum a vývoj technologie pletení textilních šňůr a lan. Velkoobchodní činnost. Poradenská a servisní činnost.

Cukrárna. Cukrářská výrobna. Výroba, prodej: - domácí cukrářské výrobky (zákusky, dorty, cukroví, domácí svatební koláče). Pečení: - cukroví na všechny slavnostní příležitosti včetně výslužek - dorty na objednávku do dvou dnů. Rozvoz do prodejen a kantýn.

Výroba: - pracovní oděvy - pracovní rukavice a obuv - ochranné pomůcky - přilby - kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: -potraviny, nápoje, tabákové výrobky.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Květinářství: - řezané květiny - hrnkové květiny - všechny druhy kytic - suché vazby - netradiční kytky pro děti z lízátek, bonbónů - netradiční kytky pro dospělé z cigaret, peněz, uzenin. Výzdoba: - interiéry, restaurace, hotely. Pravidelná dodávka květin. Doručování, donášková služba květin.

Služby: -krejčovství. Šití: -saka -košile -šaty -kalhoty -fraky. Opravy, návrhy, doplňky.

Online prodej zimních i letních pneumatik pro osobní, offroad i nákladní automobily. Nabízíme široký výběr pneumatik značek Barum, Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli a další. Využijte také rozšířenou nabídku plechových disků a ALU kol.

Prodej, šití, výroba: - ložní prádlo - přikrývky - metrový textil. Krejčovské práce.

Prodej: - francouzské parfémy. Kamenná prodejna: - Opava, Pekařská 82.

Prodej: -fantasy literatura, komixy. Ostrava: -knihkupectví MATRIX, Hollarova 6 -tel.:774 404 024, matrix01@volny­.cz. Brno: -knihkupectví ARRAKIS, Veveří 24 -tel.:774 254 384, 511 116 754, arrakis1@volny­.cz. Praha: –knihkupectví FANTASYA, Slezská 92, Praha–Vinohrady, praha@fantasy­a.cz.

Prodej: - ručně vyráběné šperky (bižuterie) z FIMO hmoty. E-shop.

Export, import: -kosmetika, drogerie. Výroba, distribuce, dovoz, velkoobchod, prodej-v ČR a SR: -dekorativní kosmetika CLARE: -rtěnky, laky na nehty, oční stíny, pudry a další. Výhradní dovoz-toaletní a parfémovaná voda BI-ES. Zastoupení pro ČR: -WC hygiena MISS CLO.