Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Velkoobchodní prodej: - ovoce, zelenina.

Síť prodejen potravinářského zboží. Společný nákup zboží: -od výrobců, dodavatelů -ve velkých objemech -za nejvýhodnější ceny, jeho prodej svým členům. Družstevníci využívají výhod ze společného nákupu, prodeje, marketingu, reklamy.

Tisk: - hospodářské tiskopisy pro veškerá odvětví (zejména obor dopravy a zdravotnictví) - různé programy, katalogy, vizitky, letáky. Výroba: - vstupenky pro počítačové zpracování, pro divadla, společenské akce, kina, multikina. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby. Náhradní plnění.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - díly a vybavení pro modely aut Monster HPI Savage - tuningové díly - modely - auta, motorky (motocykly), helikoptéry. E-shop.

Prodej, maloobchod: - racionální výživa - sušené ovoce - vitamíny - čaje.

Prodej, maloobchod - lahůdky: - saláty - pomazánky - zákusky, rolády - chlebíčky.

Prodej: - česká kolekce dětského oblečení - trička, halenky, košile, šaty, sukně, mikiny, kalhoty, tepláky v národních barvách.

Praní a žehlení prádla, chemické čištění, čištění a výroba péřových dek. Prodej, maloobchod: - drogerie českých výrobců.

Dovoz, prodej, velkoobchod: - záclony, závěsy - bytový textil.

Maloobchod, internetový prodej: - autodíly, náhradní díly na automobily všech domácích i zahraničních značek - oleje motorové, převodové, hydraulické, maziva, ostatní kapaliny - akumulátory - filtry, výfukové systémy, brzdové systémy - řízení, zavěšení kol, tlumiče pérování, pružiny, pohon kol - zapalování, příprava směsi - motor, ...

Svatební salon: - svatební šaty - společenské šaty - šaty pro družičky.

Internetový prodej, e-shop - dárkové předměty, dárky. - ANTQUARIUM-prostředí podobné želatině, vyrobené z výživného netoxického gelu, bylo vyvinuto NASA ke studiu ve vesmíru a umožňuje pozorovat mravence při práci - BEACHWORLD - je první zcela uzavřený ekosystém na světě, kompletní, samoudržovací, miniaturní svět uzavřený ve skle - PLANTARIUM ...

Velkoobchod, prodej: - papírenské zboží - kancelářské potřeby - drogistické zboží.

Výroba: - kufry - transportní, hudební, televizní, měřící, osvětlovací.

Výroba, návrh: - spodní prádlo - dámské.

Prodej: - dárkové a bytové doplňky z Indonésie, Thajska, Afriky i Filipín - dámské spodní prádlo od českých výrobců Linia, Daniela.

Lisování termoplastů, termoplasty. Výroba: -výlisky z plastické hmoty -do gramáže 250 g.

Výroba, prodej, maloobchod - zahradní a dekorativní keramika: - květináče, hodiny, svícny, - reklamní a dárkové předměty - aroma lampy - domovní čísla - cedulky, cedule - erby.