Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Pekárna. Pekařství, cukrářství. Výroba, prodej, maloobchod: - běžné pečivo - jemné pečivo - svatební koláče - pekárenské, pekařské výrobky - cukrářské výrobky. Sídlo firmy: - Dobratice 24.

Prodej: - zdravá výživa - bio potraviny - ekologické čistící prostředky - přírodní, dekorativní kosmetika

Centrum zdravého spaní. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zdravotní matrace - lamelové rošty - přikrývky, polštáře.

Maloobchod, E-shop, prodej: - dětský i kojenecký sortiment - kočárky - autosedačky - hračky - dětské postýlky a nábytek - doplňky do postýlky.

Internetový prodej: - hračky - kabelky - spodní prádlo.

Pobočka. Maloobchod, prodej, prodej na splátky: -chladničky, mrazničky CALEX, SAMSUNG -elektrospotřebiče ETA (vysavače) -vestavné spotřebiče -elektrické a kombinované sporáky MORA -pračky WHIRPOOL, PHILCO, ROMO, ARDO -elektrické bojlery TATRAMAT -elektroinstalační materiál -holící strojky -audio, videokazety -elektromotory MEZ ...

Velkoobchod - kosmetika: -kosmetické doplňky - dekorativní kosmetika - barvy na vlasy - parfémové a toaletní vody, parfémy - vlasová a tělová kosmetika.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - uzeniny, salámy - drogerie.

Pekárna. Restaurace. Výroba, prodej: - pekařské výrobky.

Květinářství: - vazba kytic - svytební kytice - smuteční aranžmá a věnce - adventní věnce a svícny - dárkové koše - keramika. Realizujeme menší zahrady.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly pro osobní automobily, autodíly (i použité), zejména na PEUGEOT, CITROËN. Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - osobní a užitková vozidla. Pneuservis. Odtahová služba nonstop - tel:774 501 502. Autovrakoviště.

Prodej: - kvalitní sypané čaje a kávu z celého světa, bylinné produkty a přírodní kosmetické přípravky.

Prodej: - obaly - rozprašovače - dávkovače.

Výroba a prodej: - hřebíky. Prodej materiálu: - lepenka - střešní šindel - krytina - spojovací materiál - plech.

Velkoobchod: - textilní galanterie.

Výroba, distribuce: - prací a čistící prostředky - tekuté prací prostředky a prací přísady v balení 20, 50 a 200 litrů - sypké prací prášky i přísady, desinfekční prací přísady a detašovací čistící prostředky.

Prodej: - spojovací materiál. Půjčovna, pronájem: - stavební stroje, nářadí.

Velkoobchod, prodej, E-shop: - krmiva - chovatelské a jezdecké potřeby, akvaristika, teraristika. Výroba, export, import: - krmiva - chovatelské potřeby. Obchodní známka: - ALKAPET.

Maloobchod, prodej, výroba, zpracování: - maso, uzeniny, masné výrobky. Řeznictví, uzenářství. Sídlo firmy: - Nová čtvrť 238/2, Ostrava - Lhotka.

Maso uzeniny Jan. Potravinářská a uzenářská výroba, prodej: - maso, uzeniny.

Prodej, maloobchod, výroba: - pracovní oděvy - osobní ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - železářské zboží - kovové součástky - spojovací materiál.

Maloobchod, prodej: - hutní materiál - spojovací materiál - mechanické a elektrické ruční nářadí.