Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Klenotnictví, zlatnictví. Hodinářství. Maloobchod, prodej, opravy: - zlaté a stříbrné šperky - klenoty - hodinářské a dárkové zboží - hodiny, hodinky - prodej šperků z polodrahokamů. Sídlo: - Třinec - Oldřichovice 640.

Velkoobchod, prodej, distribuce: - lihoviny - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Výroba: - psí boudy, kotce na míru.

Zahradnictví. Zahradnické práce. Prodej: - ovocné stromky, keře - okrasné květiny, dřeviny, jehličnany - letničky, trvalky - růže - substráty. Služby: - údržba zeleně - zakládání, realizace a údržba zahrad - komplexní péče o dřeviny (kácení, ořez stromů) - výsadba stromů, keřů - založení trávníků.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - šrouby - zámky, kování - trhací a maticové nýty - nýtovací kleště - přivařovací prvky - matice v kleci - samoúchytné prvky.

Pneuservis: - kompletní služby pro osobní vozidla, vozy, automobily. Opravy, prodej: - pneumatiky - při zakoupení nových pneumatik - montáž a vyvážení kol zdarma.

Prodej, výroba: - doplňky pro nevěsty: - tylové závoje - svatební vývazky - svatební podvazky - doplňky pro družičky - rukavičky.

Autoservis, opravy: - vozidla, automobily, auta (specializace na značky Hyundai a Kia). Diagnostika. Servisní prohlídky (klimatizace). Karosářské a lakovací práce. Příprava a realizace STK+ME. Ruční mytí Odtahová služba. Pneuservis. Prodej: - pneu - náhradní díly - autodoplňky - autobaterie. Sídlo firmy: - Čajkovského 1514/3, ...

Pianoservis. Opravy a ladění: - klavíry, pianina - renovace i kompletní rekonstrukce pianin a křídel. Příprava nástrojů pro koncertní vystoupení umělců, asistence při koncertních vystoupeních. Výkup klavírů. Vyhotovování znaleckých posudků a poradenství při koupi klavírů mimo naši prodejnu.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - domácí potřeby - smaltované a nerezové dřezy - kuchyňské potřeby - smaltované nádobí.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - ponožky - dámské, pánské, dětské, sportovní - punčochy, dámské punčochové zboží, podkolenky - dětské punčocháče. Výroba: - reklamní ponožky dle Vámi navrženého loga.

Maloobchod, prodej: - drogerie (drogistické zboží), kosmetika.

Maloobchod, prodej: - autodíly, náhradní díly na osobní automobily (vozidla) české i zahraniční výroby - svíčky, výfukové systémy, brzdová obložení, autobaterie - pneumatiky - nové, protektory - doplňky, autodoplňky. Pneuservis: - osobní a užitkové automobily.

Pneuservis, autoservis. Prodej: - pneumatiky - oleje, filtry, čepy, brzdové desky, tlumiče, výfuky, náhradní díly, autopříslušenství. Autooprava: - běžné opravy, generální opravy na osobní a užitková vozidla všech značek.

Výroba, prodej: - povlečení - ložní prádlo - peřiny - prostěradla.

Prodej: - stavební míchačky, kolečka - travní sekačky.

Velkoobchod, prodej: - těhotenská móda (těhotenské oblečení, oděvy) - těhotenské kalhoty a sukně - těhotenské noční košile a pyžama - módní halenky, trička. Výhradní distributor Windstar v ČR.

Internetový prodej: - kancelářské potřeby, technika - umělecké a výtvarné pomůcky.

Internetový obchod, prodej: - dětská značková obuv (dětské boty).

Kožešnictví. Výroba, prodej, opravy: - kožešnické výrobky.

Maloobchod, prodej, E-shop: - sportovní oděvy, oblečení - specializace na hokejové zboží, hokejová výstroj - sportovní potřeby - sportovní doplňky, sportovní obuv značek Nike, Adidas, Puma, New Balance (pro fotbal, tenis, běh, basketbal, volný čas).

Parfumerie, drogerie. Prodej, maloobchod: - kosmetika.