Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Montáž, přestavba: - automobilů na CNG/LPG. Prodej: - náhradní díly na osobní vozy. Čerpací stanice LPG. Pneuservis. Oprava, servis: - pneumatiky - měření emisí.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny.

Podniková prodejna. Maloobchod, prodej: - chlazená, mražená drůbež - vepřové a hovězí maso - drůbeží polotovary, uzeniny - rybí výrobky. Rychlé občerstvení: - teplá jídla, grilovaná kuřata - saláty, lahůdky, zákusky - obložené mísy, chlebíčky - denní menu.

Podniková prodejna. Maloobchod, prodej: - čerstvá chlazená drůbež - uzeniny a drůbeží polotovary - mražená drůbež, ryby, zelenina, polotovary, hranolky, koloniál a jiné chlazené a mražené potraviny - chlazené ryby, saláty, sýry, chlebíčky a jiné pečivo.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: - opravy osobních i dodávkových automobilů všech značek - pneuservis. Maloobchod, prodej: - prodej náhradních dílů a příslušenství, autodíly - pneumatiky, disky.

Velkoobchod autodráh. Prodej a servis Scalextric. Pronájem: - velkoplošné autodráhy na firemní akce.

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Prodej: - chovatelské potřeby - krmivo pro psy, kočky.

Maloobchod a velkoobchod: - spodní prádlo - plavky. Značky Triumph, Felina, Triola, Sariana, Calvin Klein, Armani, Diesel, Lise Charmel, Simone Perele, Olaf Benz, Guess, Bruno Banani, Obsessive, Anais, Livia Corsetti, Electric lingerie.

Zlatnictví. Klenotnictví. Hodinářství. Prodej, oprava: - zlato, stříbro - hodiny, hodinky.

Zásilkový prodej: - oděvy, oblečení - pánské, dámské, dětdké - bytový textil - ložní povlečení.

Pobočka. Velkoobchod, prodej, distribuce: - tabák - tabákové výrobky, doutníky, cigarety - kuřácké potřeby.

Výroba: - plastové a pryžové komponenty pro automobilový průmysl - pneumatiky, duše, hadice.

Železářství. Prodej, maloobchod: - brusivo - brusné a řezné kotouče - celý sortiment železářství - vodoinstalační materiál - diamantové brousící kotouče - orovnávače DIALEX - lamelové kotouče - brusné výseky - nářadí. Dodávky brusiva z korundu, carbidu křemíku, diamantů a CBN pro strojírenské, slévarenské firmy v regionu ...

Prodej: - lévné parfémy - alternativní vůně, které se velmi podobají vašim oblíbeným a světoznámým vůním za bezkonkurenční ceny.

Prodej: - kojenecké a dětské oblečení a plenkové dorty.

Pěstitelská pálenice. Výroba: - destilované alkoholické nápoje.

Výroba, maloobchod, prodej: - oděvy, oblečení.

Diskontní prodejna vín VinBox. Maloobchod, prodej: - víno. E-shop, internetový obchod.

Odborné poradenství v oblasti: - zdravé výživy, vnější i vnitřní, programy regulace váhy - změny životního stylu - wellness prodej produktů zdravé výživy. REIKI - léčitelství.

Internetový obchodní dům s bohatým sortimentem zboží: - nábytek - elektronika - bílé zboží - počítače - mobilní telefony - hračky - zahradní technika - sportovní potřeby.