Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Provozovatel internetových obchodů - QRSHOP.cz a ESHOP-ROHOZE.cz. Nabízíme odborné poradenství a kvalitní zákaznický servis.

Eshop Lipoo poskytuje k prodeji kávu, čaj, sladkosti a dárky k různým příležitostem.

Velkosklad, velkoobchod nápojů - alhoholické nápoje - pivo - víno - nealkoholické nápoje - pochutiny, cukrovinky - káva, čaj - tabákové výrobky

Pavel Janíček zajišťuje grafické úpravy, firemní tiskoviny. Tisk - tiskoviny - vizitky - karty Prodej - dárkové předměty

Eshop Eminerals nabízí na svém eshopu drahokamy a minerály.

Společnost I wanna shoes, s.r.o. provozuje eshop s obuví.

Firma se zabývá prodejem medu. Výroba pomazánek z čokolády a ořechů. Med a krémy pro potravinářský průmysl.

Čokoládovna v centru Ostravy. Ruční výroba čokolády.

Specializujeme se na výrobu vlněných přikrývek, podložek, polštářů, relaxačních a zdravotních pomůcek. Dále také nabízíme produkty pro kojence, děti a maminky. Výplní našich výrobků je praná a mykaná ovčí vlna bez příměsí, duté vlákno, pohankové slupky nebo polystyrenové kuličky.

Internetový obchod, e-shop: -dárkové předměty s vlastním potiskem. -fotodárky.

E-shop Intimidao je obchod se spodním prádlem, ponožkami pro muže i ženy.

On-line prodej elektronických cigaret, dýmek, e-liquidů, baterií, gripů a veškerého příslušenství k elektronickému kouření již od roku 2008. Prodáváme značky Joyetech, ismoka-eleaf, smoktech, vaporesso, kangertech, liqua, dekang, impéria atd. V Ostravě máme již několik let kamennou prodejnu. Prodáváme na maloobchod a velkoobchod.

Výroba, prodej: -instantní polévky a těstoviny

Prodej, maloobchod: -luxusní prádlo -doplňky -pánské i dámské spodní prádlo. Prodejna, Ostrava - Bělský Les: - Zdeňka Chalabaly 3041/2 - tel.: 810999999; 596013333.

Výroba, prodej: - sportovní oblečení - plavky - týmové oblečení - móda pro volný čas

Výroba, prodej: - sklo - porcelán

Výroba, prodej: - užitková a umělecká keramika

E-shop: - biokosmetika - přírodní kosmetika

Zemědělské podnik, služby: - rostlinná výroba - chov skotu - pěstování zeleniny - závodní stravování - výroba a rozvoz jídel

Bylinky u Karin zajišťují prodej: - kosmetika SALUS - keramika - zdravá výživa - sojové a vegetariánské lahůdky - potravinové doplňky - sypané a bylinné čaje - bylinné směsi - sušené ovoce - medovina - plantážní káva - tabák do vodních dýmek - vonné tyčinky - mandaly - esoterika

Pobočka. Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové zařízení a doplňky.

Internetový prodej, e-shop: -dámské oblečení -pánské oblečení -dětské oblečení -módní doplňky -hračky

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zábavní pyrotechnika -ohňostroje -hračky