Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Zlatnická dílna, zlatnictví, klenotnictví, kovotepectví, hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava, výkup: - zlaté šperky, klenoty - stříbro - pravé kameny - hodiny, hodinky. Drobné opravy na počkání. IČO Petr Byrtus: - 73909912.

Bufet, kantýna, jídelna: - stravování.

Dodávka, prodej - rybářské potřeby chovatelům ryb - krmiva BIOMAR Prodej - krmiva BIOMAR

Bazar - plechové disky Pneuservis E-shop - pneumatiky (osobní, užitkové, off-road, motocyklové)

Květinářství: - zameření na moderní floristiku (moderní trendová floristika). Dárková síň. Maloobchod, prodej: - květiny - vazby kytic (gratulační, svatební, smuteční) - sušinové aranžmá - květinové šperky - dárkové zboží, balení dárků. Další služby: - výzdoby interiérů - výzdoby na veškeré druhy akcí - rozvoz květin ...

Výroba - šperky zlato, stříbro

Prodej - dětské stavebnice ATCO a COBI

Výroba - plastové nádrže - další plastové výrobky

Prodej - termokamery Prodej - hliníkové fólie - obalový materiál pro potravinářský průmysl Prodej - stavební materiál POROBETON Měření termokamerou

Zlatnictví, klenotnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava: - klenoty - šperky, řetízky, přívěsky - hodiny, hodinky (Q+Q, ROTAX, PRIM) - pásky na hodinky. - výměna baterií.

Dodávka a prodej - dřevo Výroba - krovy Výroba - atypické palety

Prodej - pilové kotouče - frézy - ruční elektrické nářadí Prodej - zámky

Ladění, restaurování, rekonstrukce a opravy - píšťalové varhany Výroba - píšťalové varhany

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na osobní automobily - pneuservis.

Internetový obchod - parfémy - kosmetika dárkové sady Internetový obchod - parfémy

Výroba - potištěné fólie technologií FLEXOTISK

Prodej - esoterická literatura Přednášky a semináře Prodej - CD a MC s relaxační hudbou Prodej - esoterické předměty (sošky andělů a víl, mandaly, růžence, léčebné obrazy, léčebné kameny, ...) Alternativní poradna Alternativní poradna

Bazar - kočárky - postýlky - chodítka - autosedačky Prodej - kojenecké a dětské prádlo