Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Maloobchod, prodej, servis, oprava: -hodiny, hodinky, hodinářství -zlato, zlatnictví -šperky, klenoty. Sídlo: -Masarykovo nám. 37/20, 733 01 Karviná, tel.: 596 311 106.

Maloobchod,prodej: -květiny. Květinářství. Služby: -aranžování květin.

Maloobchod, prodej: -plastikové, kovové modely -stavebnice, hračky LEGO.

Prodej - potraviny Trafika Sázková kancelář

Velkoobchod - drogistické zboží prací prostředky, aviváže, mýdla, kosmetika

Prodej - univerzální prací prostředek BRILLIANT

Prodej - drogistické zboží prací prášky, jar, aviváž, šampony Výroba - drogistické zboží prací prášky, jar, aviváž, šampony

Prodej - přírodní potravinové produkty

Maloobchod, prodej: -prodej oblečení i v nadměrných velikostech -prodej dámského i pánského spodního prádla -opravy a zkracování oděvů.

Internetový obchod - krmiva a potřeby pro psy Internetový obchod - krmiva a potřeby pro psy

Prodej, velkoobchod, distribuce, dovoz: -cukrovinky - velkosklad -nápoje.

Sklářský ateliér Prodej - sklo vázy, lampičky, popelníky - umělecké, dárkové a broušené sklo Výroba - sklo (vázy, lampičky, popelníky, ...) - umělecké, dárkové a broušené sklo

Internetový obchod - CD - LP - DVD Velkoobchod, internetový obchod - CD - LP - DVD

E - shop - polštáře zdravotní, pohankové, špaldové, klasické, dětské, kojící, .. Výroba, prodej, e - shop - polštáře zdravotní, pohankové, špaldové, klasické, dětské, kojící

Maloobchod, prodej: -dámský textil, oblečení -dětské oděvy -spodní prádlo -trika, trička.

Prodej: -alkoholické nápoje (víno, vína).

Maloobchod, prodej: -bio potraviny -zdravá, racionální výživa -koření.

Zákázková výroba, šití, krejčovství: -dámská konfekce (saka, kostýmy, kalhoty, sukně, šaty, halenky)nadměrné velikosti -pánské oblečení (kalhoty, vesty, saka) -firemní, pracovní oděvy a stejnokroje (pro personál hotelů, hudební a taneční skupiny). Maloobchod, prodej: -vlastní výrobky -kusový textil -oděvy pro děti, dětské ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ochranné pracovní pomůcky -pracovní oděvy, oblečení, textil, montérky -ochranné brýle, štíty -svářečské, kožené doplňky -pracovní obuv, boty -rukavice.

Maloobchod, prodej: -dámský textil -pánské oděvy -dětské, kojenecké oblečení -pletená móda -spodní prádlo -plavky.